Alma dilimləri və karamelli desert

Alma dilimləri və karamelli desertDadlı və yüngül desert hazırlayaq!

Tərkibi:

Alma-3-4 ədəd
Şəkər- 1 sətəkan
Kartof nişastası- 2 xörək qaşığı
Küngüt yağı- 2 xörək qaşığı
Bitki yağı (dağ olmuş)

Hazırlanması:

Almanı yuyun, qabığını soyun, özəyini çıxarib, dilimlərlə doğrayın. Hər dilimi nişasta ilə qarışdırılmış suya batırın. Alma dilimlərini 160 dərəcədə yağada qızardın. Küngüt yağı və şəkərdən karamel bişirin, sonra alma dilimlərinin üzərinə töküb, qarışdırın və tez götürün. Boşqabda soyumasını gözləyin. Süfrəyə veriləndə üzərini nanə ilə bəzəyə bilərsiniz.

Desert və dondurmalar   Baxılıb: 440   Tarix: 27 fevral 2015  
f Paylaş


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Almalı-qozlu kokteyl

8 oktyabr 2014 576

Eklerin hazırlanması

3 mart 2014 1414

Südlü qaymaqlı dondurma

7 oktyabr 2013 1170

Sadə dondurma

7 oktyabr 2013 1121
mp3 yukle
Mp3 yukle sayti