Alma dilimləri və karamelli desert

Alma dilimləri və karamelli desertDadlı və yüngül desert hazırlayaq!

Tərkibi:

Alma-3-4 ədəd
Şəkər- 1 sətəkan
Kartof nişastası- 2 xörək qaşığı
Küngüt yağı- 2 xörək qaşığı
Bitki yağı (dağ olmuş)

Hazırlanması:

Almanı yuyun, qabığını soyun, özəyini çıxarib, dilimlərlə doğrayın. Hər dilimi nişasta ilə qarışdırılmış suya batırın. Alma dilimlərini 160 dərəcədə yağada qızardın. Küngüt yağı və şəkərdən karamel bişirin, sonra alma dilimlərinin üzərinə töküb, qarışdırın və tez götürün. Boşqabda soyumasını gözləyin. Süfrəyə veriləndə üzərini nanə ilə bəzəyə bilərsiniz.

Mətbəx   Baxılıb: 532   Tarix: 27 fevral 2015  
f Paylaş

DİGƏR XƏBƏRLƏR

Zərif rulet

27 fevral 2015 721

Mətbəx sirləri

26 fevral 2015 992

Ispan omleti

26 fevral 2015 640

Bakı paxlavası

24 fevral 2015 910
mp3 yukle
Mp3 yukle sayti