Bir addımda sarımsaq soymağın ən asan üsulu

Bir addımda sarımsaq soymağın ən asan üsuluSarımsaq yeməklərə dad qatan, eyni zamanda orqanizmi sağlam edən tərəvəzlərdən biridir. Sarımsağı soymaq sıxıcı proseslərdən sayıla bilər.

Buna görə də sarımsağı soymaq üçün ən asan üsulu təqdim edirik:

Sarımsağı soyarkən həm əlimdən iy gəlməsin, həm də tez soyum deyirsinizsə, sizə saniyələr içərisində birdən çox sarımsağı asanca soymaq reseptini veririk.

Bunun üçün ehtiyacınız olan tək şey boş bir bankadır.

Əvvəlcə soymaq istədiyiniz miqdarda sarımsaq seçin.

Ayırdığınız sarımsaqları bankanın içinə qoyub ağzını bağlayın.

Bankanı əlinizə götürüb sarımsaqların soyulduğunu görənə qədər silkələyin. Nə qədər qüvvətli yelləsəniz müddət bir o qədər qısalacaq.

Təxminən 10 saniyə qədər silkələdikdən sonra bütün sarımsaqların soyulduğundan əmin olun.

Bankanı boşaldın. Artıq etməniz lazım olan tək şey sarımsaq qabıqlarını çıxarmaqdır.

Sarımsaq soymaq bu qədər sadədir.

Mətbəx     Baxılıb: 3188   Tarix: 09 yanvar 2016
f Paylaş

Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

turlar.az

sonxeber.az hamilelikde qidalanma geyim şəkilləri reseptler toylar saglamlig tut aragi haqqinda bilik haqqinda atalar sözləri kosmetika tərəzi bürcü vətənə aid bayatı seksler gəncə gözəllik