Bu yağlar qanda laxtalanma riskini artırır
Həkimlər qan laxtalanma riskini artıran yağ növlərini açıqlayıblar. -a istinadən bildirir ki, bu yağlar qızartma zamanı xüsusilə təhlükəli olur. Banan yeməyin faydaları və zərərləri. Soğanın hansı növü daha faydalıdır?
Darçının möcüzəvi faydaları: Gündə 1 qram... - FOTO
Şirniyyatdan yeməklərə və hətta bitki çaylarına qədər bir çox yemək və içkilərdə geniş istifadə edilən darçın sağlamlıq üçün də çox faydalı olan qiymətli ədviyyatdır. Ləzzət məqsədləri üçün istifadəsi ilə yanaşı, sağlamlığ
Səhər saatlarında şirin sıyıq yeməyin zərərləri
Səhər saatlarında yeyilən şirin sıyıq orqanizmə zərərli təsir göstərir. -a istinadən xəbər verir ki, mütəxəssislərin gəldiyi qənaətə əsasən, xüsusən səhər saatlarında karbohidratlardan uzaq durmaq daha yaxşıdır. Eyni zamand
Hansı çaylar arıqlamağa kömək edir?
Çay sakitləşdirici xüsusiyyətə malikdir. Çayın bəzi növləri maddələr mübadiləsini dəstəkləyərək çəkiyə nəzarətdə potensial rolu ilə tanınır. . -a istinadən bildirir ki, zəncəfil çayı, gingerol kimi bioaktiv birləşmələrl
Bu vərdiş diabet riskini azaldır
Alimlər deyirlər ki, sadə yemək vərdişi diabet riskini azaltmağa kömək edir. -a istinadən bildirir ki, düzgün pəhriz şəkər səviyyənizi nəzarət altına almağa kömək edəcək. Son elmi araşdırmalar müəyyən bir pəhrizin diabe
Xoşbəxt cütlüklərin heç vaxt etmədiyi 6 ADDIM
Xoşbəxt münasibətlər harmoniyanı qorumağa və ümumi səhvlərdən qaçmağa kömək edən müəyyən prinsiplərə malikdir. -a istinadən xəbər verir ki, psixoloqlar əlaqənizi yaxşı vəziyyətdə saxlamağınıza kömək edəcək əsas aspektlər
Kivini qabığı ilə yesək nə olar?
Kivinin faydaları haqqında hər kəs eşidib. Lakin az adam bilir ki, bu meyvəni qabığı ilə yemək daha faydalıdır. -a istinadən bildirir ki, kivi qabığı çox sağlamdır. Tərkibində çoxlu lif, fol turşusu, kalium, C və E vitaminlər