Evdə 5 dəqiqəyə hazırlanan "Lipuçka" - RESEPT

Evdə 5 dəqiqəyə hazırlanan "Lipuçka" - RESEPTKimyəvi məhsullar ehtiva edən ağdaları dərinizə tətbiq istəmirsinizsə, öz ağdanızı evdə asanlıqla hazırlaya bilərsiniz. Əsrlər əvvəl Kleopatranın kəşf etdiyi bu tariflə istənməyən tüklərinizi xilas olarkən eyni zamanda dərinizi də bəsləyəcəklər.qadınsaytı.az xarici mətbuata istinadən resepti təqdim edir:

vəsaitlər:

Dörddəbir stəkan su
Dörddəbir stəkan limon suyu
2 stəkan şəkər

Hazırlamaq qaydası:

Bütün vəsaitləri kiçik bir qazan ya da tavada qaynadın. Qaynamağa başlayınca ocağı ən kısığa alın və qarışdıraraq konsistensiyalı hala gələnə qədər gözləyin. Püf nöqtəsi isə şəbəkədə ocaqda fokurdamaya başlayınca, ocaqdan alın bir dəqiqə sonra təkrar ocağa qoyun. Bu əməliyyatı 3-4 dəfə təkrarlayın.

Konsistensiya alınca otaq istiliyinə gəlməsini gözləyin.

tətbiqi:

Ağdam tətbiq bölgəyə yapışmaması üçün çox yüngül bir şəkildə qarğıdalı unu səpin, üzərinə incə bir təbəqə halında Ağdam sürün, şəbəkədə bezini yapışdırın və təxminən 1 dəqiqə sonra çəkin.

Mətbəx     Baxılıb: 42799   Tarix: 13 noyabr 2016
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Padimcan pancake resepti

Nə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti. Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanalt

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

sonxeber.az adlarin menasi kosmetik vasiteler makiyaj etmek qaydalari burcler 2024 noxud sorbasi bilik haqqinda atalar sözləri onkoloji xəstəliklər kosmetika bakire hakisda olumu kökəlmək üçün baldiza aid hakisda