Böyürtkənin əvəzolunmaz faydaları
Böyürtkən hələ qədim zamanlardan bir çox xəstəliklərin müalicəsində dərman kimi istifadə olunur. Vitaminlərlə zəngin olan böyürtkənin insan sağlamlığı üçün bir çox faydaları var. Alçanın faydaları: Yeməyiniz üçün vacib səbəblər
Arıqlamağa kömək edən YEGANƏ MƏHSUL
Mütəxəssislər arıqlamağın yeganə yolunu açıqlayıblar. -a istinadən xəbər verir ki, kilo vermək üçün 50:50 deyilən qaydaya əməl etməlidir. . Karbohidratların səviyyəsini gündə 50 q-dan aşağı saxlamaq lazımdır, lakin zülalları
Banan, pomidor, xiyar... – Səhərlər bunları yeməyin
Müxtəlif qidaların düzüldüyü zəngin səhər yeməyi süfrəsini bir çox insan sevir. Ancaq səhərlər hər qidanı yemək olmaz. Həkimlər səhərlər istehlak edildikdə sağlamlığa mənfi təsir edə biləcək 10 qidanın adını açıqlayıblar
Energetik içkilər yuxunu qaçırmır - Sürücülərə təhlükə
Gecə yolda yatmamaq üçün sükan arxasında energetik içki içmək təhlükəlidir. -a istinadən xəbər verir ki, həkim Tatyana Romanenko yuxulamağa qarşı qəhvə və ya çayla mübarizə aparmağı tövsiyə edir. Onlar da kofein tərkiblidir
Belə nəfəs almaq ağciyərlərə ZƏRƏR VURUR
"Dayaz nəfəs almaq, siqaret çəkmək, oturaq həyat tərzi və əyilmək ağciyər tutumunu azalda bilər". -a istinadən bildirir ki, bu barədə Nijni Novqorod Regional Səhiyyə və Tibbi Profilaktika Mərkəzinin baş həkimi Nataly
Gecə yatmazdan öncə bir stəkan süd içməyin 6 faydası
Hər gün bir stəkan süd içmək bəzi insanlar üçün vazkeçilməz addımlardan biridir. Bəs, hər gün süd içənlərin orqanizmində nə baş verir?. -a istinadən xəbər verir ki, hər gün bir stəkan süd içənlər, içməyənlərdən bir neç
Yumurta ilə hansı qidaları yemək olmaz?
Yumurtanın müəyyən qidalarla birləşdirilməsi mədə problemlərinə səbəb ola bilər. -a istinadən xəbər verir ki, qidalanma mütəxəssisləri yumurtaları ət, vetçina, pendir və yüksək kalorili souslarla (mayonez, tartar və s.
Ədviyyatlı yemək zamanı orqanizmdə nə baş verir?
Ədviyyatlı qidaların tez-tez istifadəsi qida borusu xərçənginə səbəb ola bilər. -a istinadən bildirir ki, ədviyyatlı qidalar bədəndə unikal reaksiyalar yaradır. Bibər və digər ədviyyatlı qidalarda olan kapsaisin sinir sistemindək
Xərçəngdən qorunmaq üçün 4 VACİB QAYDA
Xərçəngin əsas səbəbləri genetik xüsusiyyətlər və ətraf mühit faktorlarıdır. Xərçəngə səbəb ola biləcək ekoloji faktorları azaltmaq bizim əlimizdədir. . Prof. Dr. Uğur Coşkun ümumi sağlamlığı dəstəkləmək və xəstəliklərdə