Koreyasayağı pomidor
Ərzaqlar:
- 2 kq pomidor, iri doğranmış (yarıdan)
- 4 ədəd bolqar bibəri
- 2 baş sarımsaq
- -göyərti
- 100 qr sirkə
- 100 qr bitki yağı
- 100 qr qənd
- 2 xörək qaşığı duz
Hazırlanması:
1. Sarımsaq və bibəri (2 bibəri zövqə görə acı bibər də götürə bilərsiniz) ət maşınından keçirin. Qarışdırın.
2. Göyərtini doğrayın
3. 3 litilik bankaya ərzaqları qat-qat düzün: pomidor, sonra tərəvəz qarışığı, göyəri. Bütün ərzaqlar əlavə olunur.
4. Bankanı qapaqla bağlayın və tərsinə çevrilmiş şəkildə soyuducuya qoyun.
5. 8 saatdan sonra istifadəyə hazırdır.
Axşamdan edə bilərsiniz, səhərə hazır olacaq. Sonra bankanı adi vəziyyətə çevirə bilərsiniz. Bir gün daha çox saxlasanız, daha da dadlı olacaq.
Nuş olsun!
f Paylaş