Lahmacunu evdə özünüz bişirin - HAZIRLANMA QAYDASI

Lahmacunu evdə özünüz bişirin - HAZIRLANMA QAYDASIYəqin ki, lahmacunu sevməyən çox az adam tapılar. Bəs bu ləzzətli təamı evdə hazırlmağa nə deyirsiniz? Həm daha sağlıqlı və ləzzətli olacaq, həm də tez hazırlanacaq. Praktik lahmacun reseptini təqdim edirik.

Ərzaqlar:

7-8 ədəd lavaş
300 qram az yağlı qiymə
3 ədəd rəndələnmiş pomidor
2 ədəd yaşıl bibər
1 ədəd quru soğan
1/3 dəstə cəfəri
Yarım stəkan duru yağ
Duz, qara bibər, pul bibər, razyana, yarım qaşıq bibər tomatı

Hazırlanma qaydası:

Cəfəri, soğan və bibəri nazik doğrayın. Digər ərzaqlarla birlikdə qarışdırın. Hazırlanan içliyi lavaşların üstünə yayın.

200 dərəcədə əvvəldən qızdırılmış sobada bişirin.

Nuş olsun!

Milli.Az

Mətbəx   Baxılıb: 4564   Tarix: 17 iyun 2016  
f Paylaş

DİGƏR XƏBƏRLƏR

mp3 yukle
Mp3 yukle sayti