Ləziz "Bişməyən Cheesecake" şirniyyatı

Ləziz "Bişməyən Cheesecake" şirniyyatıBu dəfə "Bişməyən Cheesecake" şirniyyatının reseptini təqdim edəcəyik. Dünyanın ən asan hazırlanan şirniyyatı deyə bilərik.

Tərkibi:

1 paket yulaflı biskvit

1 çay qaşığı darçın

4 xörək qaşığı kərə yağı

2 xörək qaşığı kakaolu fındıq kremi (nutella da ola bilər)

1 çimdik duz

1 kasa çiyələk (fərqli meyvələr istifadə edə bilərsiniz)

¼ bardaq şəkər tozu

1 çay qaşığı vanel

1 ədəd jelatin

Hazırlanması:

Biskvitləri darçın, bir çimdik duz, kakao ilə un halına gələnə qədər blenderdən keçirin. Daha sonra yağı əridib, kakaolu fındıq kremini içərisinə əlavə edin.

1 kasa çiyələk, vanil, şəkər tozu və 2 xörək qaşığı qədər suyu qaba əlavə edin. Çiyələk yumşalana qədər bişirilir. Bişən qarışığı blenderdən keçirin.

Başqa bir kasada yenə 1 xörək qaşığı su ilə jelatini yumşaldın. Daha sonra jelatini çiyələkli sousa əlavə edin və jelatin tamamilə əriyənə qədər 1-2 dəqiqə bişirin.

Kremi və şəkər tozunu mikserlə çalın. Daha sonra vanil əlavə edib təkrar qarışdırın. Hazırladığımız çiyələk sousundan 1 stəkan alıb kremə əlavə edin və daha sonra biskvitli qəlibə tökün. Təxminən 2 saat soyuducuda yaxşıca soyudun.

2 saat sonra qalan çiyələkli sousu cheesecakein üzərinə tökün və 30 dəqiqə daha şkafda gözlədin.
Qəlibdən rahat çıxara biləcəksiniz

Xidmət etmədən əvvəl üzərini meyvələrlə bəzəyin. Nuş olsun!

Mətbəx   Baxılıb: 1984   Tarix: 13 yanvar 2016  
f Paylaş




DİGƏR XƏBƏRLƏR

mp3 yukle
Mp3 yukle sayti