Portağallı keksin hazırlanma qaydası

Portağallı keksin hazırlanma qaydası1 stəkan portağal suyu + 2 yemək qaşığı şəkər
4 yumurta
Yarım su stəkanı maye yağ
10 yemək qaşığı un
10 yemək qaşığı şəkər
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil

Üzəri üçün :

hindqozu
1 ədəd rəndələnmiş portağal qabığı

1 stəkan portağal suyuna 2 yemək qaşığı şəkər əlavə edib qarışdırırıq. Dərin bir qaba yumurta şəkər və yağı götürərək qarışdırırsız, yavaş-yavaş unu əlavə edirik. Yağlanmış nimçəyə tökür və 175 dərəcəlik sobada üzəri qızarana qədər bişirririk. Kekisimiz soyuduqdan sonra portağal suyumuzu üzərində gezdiririk və rendələdiyimiz portağal qabığı və hindqozu ilə bəzəyirik.

Mətbəx   Baxılıb: 2684   Tarix: 25 mart 2016  
f Paylaş




DİGƏR XƏBƏRLƏR

mp3 yukle
Mp3 yukle sayti