Qarın Və Böyür Tərəflərinizdəki Piyləri Yandıracaq MƏHSULLAR

Qarın Və Böyür Tərəflərinizdəki Piyləri Yandıracaq MƏHSULLARXanim.az saytı məlumat verir ki,

Qarın nahiyəsindəki piylərdən qurtulmaq üçün press hərəkətləri etmək lazım deyil.Bunun üçün sadəcə düzgün qidalanmaq lazımdır.
Məlumdur ki, artıq çəki diabet, ürək xəstəlikləri və o cümlədən bir çox xəstəliklərin inkişafı üçün müsbət zəmin yaradır.

Tarixən belə qurulub ki, kişilər ürək damar xəstəliklərinə daha çox meyilli olur və onların piylərinin yığışdığı ilk nahiyə də qarın nahiyəsidir.Bu həmçinin piyi böyür və yan hissələrində deyil, qarın hissələrinə yığılan qadınlara da aiddir.

Fiziki hərəkətlər tonus və kaloriləri yandırmaq üçün xeyirli olduğu kimi, bir sıra tərəvəz qarışımları, şirələri və qida əlavələri də vardır ki. onlar orqanizmdən toksinlərin çıxarılması üçün olduqca önəmlidir.

Belə faydalı vasitələrdən biri də limon şirəsi və isti su ilə sarımsaq kokteylidir.Belə halda sarımsaq dərialtı piyin və xolesterinin çıxarılması üçün vasitə rolunu oynayır.İlıq su ilə limon şirəsi isə həzm sistemi və bağırsağın fəaliyyətini yaxşılaşdırır.

Kabaçki isə toksinləri orqanizmdən çıxarmağa yardım edir.Qarın nahiyəsidəki piyləri əritmək üçün isə ilk növbədə orqanizmdən toksinlər ifraz olunmalıdır.Buna görə də gündəlik qida rasionunuza kabaçkini mütləq əlavə etməlisiniz.

Yaşıl çay.Bu çay antioksidantlarla zəngin olduğu üçün onun köməyilə artıq santmetrlərdən azad olmaq daha asan baş verir.Bu çaya limon da əlavə edildiyi halda, bu onun həm faydasını, həm də dadını yaxşılaşdıracaq.

Alma sirkəsi.Bu məhsul da qarın bölgəsindəki piyləri əritmək üçün çox təsirlidir.Bu sirkə qanda şəkərin miqdarını qaydaya salır.Onu gündəlik qida rasionunuza əlavə etməklə siz gün boyu özünüzü tox hiss edəcək və yemək yemək istəməyəcəksiniz.

Darçın.İlıq su ilə ballı və darçınlı qarışımı ac qarnına içməklə qarındakı piylərdən tez zamanda qurtula bilərsiniz.

Qarpız.Qarpız viatmin və maye ilə zəngindir və aşağı kalorilidir.O, mədəni tutur və onu yedikdən sonra artıq yemək yemək istəyi qalmır.Bundan başqa, o , dərinin vəziyyətini və ümumi sağlamlıq vəziyyətini yaxşılaşdıran vitamin C ilə də zəngindir.
Aile.fenomen.az

Xəbərlər     Baxılıb: 2347   Tarix: 16 dekabr 2017
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Dişlərin saralmasının əsas 9 səbəbi

Dişlərin təbii rəngi diş minasının sıxlığı, diş toxumasının keyfiyyəti (dentin) və dişlərin mikrorelyefi ilə müəyyən edilir. Bu amillər də öz növbəsində genetikadan asılıdır. Bundan əlavə, sağlamlıq vəziyyəti və ya xaric

.

Bu 3 məhsul xərçəngdən qoruyur

Terapevt Yelena Malışeva və kardioloq German Qandelman xərçəngin qarşısının alınması üçün faydalı olan 3 məhsulun adını açıqlayıblar. Onlar bu barədə "Birinci Kanal"da yayımlanan "Sağlam yaşa" proqramınd

.

Ən təhlükəli xərçəng növlərindən birinin ilk əlamətləri

Britaniyalı həkimlər dörd narahatedici əlamət açıqlayıblar. Bəzi xərçəng növləri əlamətlərinə görə erkən mərhələdə tanınır. .   -a istinadən bildirir ki, bu barədə Böyük Britaniya Milli Səhiyyə Xidmətinin ekspertləri bildiriblər

.

Kimlər mütləq kəsmik yeməlidir?

Kəsmik, mezofil laktik turşu bakteriyalarının təsiri altında həyata keçirilən laxtalanma adlanan prosesdə südün təbii və ya süni fermentasiyası məhsulunun bərk hissəsidir. Süd törəməsi olmasına baxmayaraq, laktoza dözümsüzlüy

.

Bu yeməkləri sabaha saxlamaq olmaz - Siyahı

İnsanlar çox vaxt ertəsi günə saxlanılan yeməklərin sağlam olub-olmadığını düşünmür. Lakin mütəxəssislər iddia edirlər ki, bəzi yeməklər bir neçə saat keçdikdən sonra xəstəlik mənbəyinə çevrilir. Belə ki, onlar soyuducud

.

Təbii üsulla göz xəstəliklərini necə müalicə etmək olar?

Bütün xəstəliklərin dərmanı təbiətdə gizlidir. Məsələn, aloe bitkisi faydalı xüsusiyyətləri sayəsində bir çox xəstəliklərin, o cümlədən göz zəifliyinin dərmanıdır. axşam.az-a istinadən bildirir ki, hər gün kompüterdən v

.

Orqanizmi zamanla dağıdıb məhv edən qidalar

Yeməyə vərdiş etdiyimiz, süfrəmizdən əskik etmədiyimiz qidalar birdən yox, zamanla, asta-asta orqanizmi daxildən dağıdır. -a istinadən xəbər verir ki, adı açıqlanmayan diyetoloq bu qidalar barədə xəbərdarlıq edib:. "Yediyimi

.

Kolbasanı qızartmaq olmaz – Xərçəngə səbəb olur

Termal üsulla işlənmiş kolbasaları yemək sağlamlığa son dərəcə zərərlidir. Amma bununla yanaşı, insanlar üstəlik kolbasını qızardıb yeyir. .   -a istinadən bildirir ki, kolbasaları qızartmaq və ya qaynatmaq olmaz. Bəs, bun

.

Novruz bayramından sonra hansı xəstəliklər kəskinləşir?

Bayram günlərində hər evdə masalarda məcməyi dolu şirniyyat, qoz-fındıq, müxtəlif çərəzlər qoyuldu. Ailənin bütün üzvləri uşaqdan tutmuş yaşlıya kimi çayla paxlava, şəkərbura, qoğal yeyəcək, tez-tez də ağzına ləbləbi atacaq

turlar.az

sonxeber.az hamiləlik hamilelikde qidalanma adlarin menasi içkilər konservləşdirilmiş məhsullar sac düzümləri şirniyyat resepti kosmetika oxatan tut ağacı tutdudu cinsi elaqe xeyanet oyunlar