"Rafello" salatı

"Rafello" salatıTərkibi:

1) Bişmiş toyuq əti -500 qr

2) Qoz -400 qr

3) Xama-300qr

4) Gavalı turşusu

5) Duz, istiot (zövqə)

Hazırlanması:

Bişmiş toyuq ətini xırda doğrayın. Üzərinə üyüdülmüş 200 qr qoz, xama, duz, istiot əlavə edib, qarışdırın. Sonra hazırladığınız qarışıqdan bir xörək götürüb, arasına xırda doğranmış gavalı qurusu qoyub, qoz formasında yumrulayın. Hazırladığınız yumruları üyüdülmüş qoza batırıb, süfrəyə verin.

Mətbəx   Baxılıb: 1283   Tarix: 19 mart 2015  
f Paylaş

DİGƏR XƏBƏRLƏR

Kəsmikli alma

18 mart 2015 540

Səməni halvası

17 mart 2015 2247

Sadə kokteyl

17 mart 2015 2311

Şor qoğalı

17 mart 2015 2107
mp3 yukle
Mp3 yukle sayti