Reyhan kompotu hazırlanma qaydası

Reyhan kompotu hazırlanma qaydasıBu gün mətbəxdə işlətdiyimiz reyhandan necə kompot hazırladığımız haqqında məlumat verəcəyik .Reyhan kompotun həm yayda həmdə qışda hazırlamaq olar.

Tərkibi:1 Reyhan kiçik bir dəstə, 1 stəkan şəkər , limon turşusu, su.

Lazım olan ərzaqlar

10 stəkan su

10 xörək qaşığı şəkər tozu

1 çay qaşığı limon turşusu

1 dəstə reyhan

Hazırlanması:

Suyu qazanda qaynadırıq. Reyhan yarpaqlarını, şəkəri və limon turşusunu geniş bir qaba qoyuruq. Üzərinə qaynayan suyu tökürük. Qaşıqla ara-ara qarışdırırıq.

Şəkər əriyincə şərbəti bir kənarda soyumağa buraxırıq.
Reyhan kompotu hazırlanma qaydasıReyhan kompotu hazırlanma qaydasıReyhan kompotu hazırlanma qaydasıReyhan kompotu hazırlanma qaydası

Mətbəx   Baxılıb: 7713   Tarix: 15 avqust 2015  
f Paylaş




DİGƏR XƏBƏRLƏR

mp3 yukle
Mp3 yukle sayti