Sosiskalı pizza

Sosiskalı pizzaƏrzaqlar:Sosiskalı pizza

Xəmir üçün:

4 st un
1 ədəd yumurta
2 x.q şəkər tozu
4 x.q bitki yağı
1 ç.q quru maya
1/2 ç.q duz
1 st ilıq su ya da süd

Üstü üçün:Sosiskalı pizza

9 ədəd sosiska
3 ədəd pomidor
3 ədəd şirin bibər
3 x.q ketcap
3 x.q mayonez
200-250 q pendir
15-20 ədəd zeytun
Duz

Hazırlanması:

Xəmiri hazırlamaq üçün bax. Mayalı pizza xəmiri

Üstü üçün ərzaqları hazırlayaq. Pendiri sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Sosiskalı pizzaSosiskaları həm nazık həm də qalın doğrayırıq.

Sosiskalı pizzaP0midorları yuyub iki bölüb nazik doğrayırıq.

Sosiskalı pizzaBibərin içini təmizləyib, yuyub, nazik uzun doğrayırıq.

Sosiskalı pizzaZeytunları halqa-halqa doğrayırıq.

Sosiskalı pizzaXəmirin kündələrini götürüb az un səpib 28-30 sm diametrdə yayırıq.

Sosiskalı pizzaİndi isə pizzaların üstünü bəzəyək.

I üsul.

Sosiskalı pizzaXəmirin üstünə qalın doğranmış sosiskaları yan-yana şəkildəki kimi düzürük.

Sosiskalı pizzaYanları içəriyə doğru bərkidirik.

Sosiskalı pizzaHər sosiska diliminin arasını bıçaqla kəsirik.

Sosiskalı pizzaSonra sosiskaları bir istiqamətdə çevirə-çevirə açıb düzəldirik.

Sosiskalı pizzaBu şəkili verdikdən sonra xəmiri qaba yağ çəkib qoyuruq. Sonra içinə 1x.q ketçap və 1 x.q mayonez yayırıq.

Sosiskalı pizzaÜstünə istədiyimiz kimi sosiska, pamidor, bibər, zeytun düzüb düz səpirik.

Sosiskalı pizzaÜstünə pendir səpirik. I üsul hazırdı.

Sosiskalı pizzaSosiskalı pizzaII üsül.

Sosiskalı pizzaXəmirin yanlarını 16 hissəyə bölüb bıçaqla kəsirik. Hər hissənin üstünə sosiska qoyuruq.

Sosiskalı pizzaYanlardan xəmiri içəri doğru bağlayıb qaba yağ çəkib qoyuruq.

Sosiskalı pizzaEyni qayda ilə içinə mayonez və ketçap yayırıq.

Sosiskalı pizzaİçinə sosiskaları istədiyimiz kimi düzürük.

Sosiskalı pizzaPomidor, bibər, zeytun düzüb duz səpirik.

Sosiskalı pizzaÜstünə pendiri tökürük. II üsul hazırdı.

Sosiskalı pizzaSosiskalı pizzaIII üsul.

Sosiskalı pizzaYayılmış kündəni qaba yağ çəkib qoyuruq. Xəmirin üstünə mayonez və ketçap yayırıq.

Sosiskalı pizzaİstədiyimiz kimi üstünə sosiska, pomidor, bibər, zeytun düzürük, duz və pendir səpirik.

Sosiskalı pizzaIII üsul da artıq hazırdı.

Sosiskalı pizzaHazır pizzaları 220 dərəcədə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqəyə bişiririk.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 12242   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Çox şık, çox məmnun: Kremli toyuq resepti

Kremli toyuq resepti üçün maddələr. Toyuq üçün:. 3. nömrə. toyuq budu. 5. yemək qaşığı. zeytun yağı. 2 -ci. diş. sarımsaq. bir. çay qaşığı. quru kəklikotu. bir. desert qaşığı. limon qabığı. bir. desert qaşığı. duz. bir. ça

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

turlar.az

sonxeber.az qis geyimləri 2024 makiyaj instagram qaşların formalari soz ehtiyati artirmaq xiyar tutmasi tənəffüs orqanları avto qadın kosmetika saglam qidalanma xərçəng bürcü xocali pomidor novruz haqistalari