Bu yağlar qanda laxtalanma riskini artırır
Həkimlər qan laxtalanma riskini artıran yağ növlərini açıqlayıblar. -a istinadən bildirir ki, bu yağlar qızartma zamanı xüsusilə təhlükəli olur. Banan yeməyin faydaları və zərərləri. Soğanın hansı növü daha faydalıdır?
Darçının möcüzəvi faydaları: Gündə 1 qram... - FOTO
Şirniyyatdan yeməklərə və hətta bitki çaylarına qədər bir çox yemək və içkilərdə geniş istifadə edilən darçın sağlamlıq üçün də çox faydalı olan qiymətli ədviyyatdır. Ləzzət məqsədləri üçün istifadəsi ilə yanaşı, sağlamlığ
Gözlənilən ömür uzunluğu artacaq - Neçə il?
Beynəlxalq alimlər qrupu əsrin ortalarına qədər gözlənilən ömür uzunluğunun artmağa davam edəcəyini müəyyən ediblər. -a istinadən xəbər verir ki, 2050-ci ilə qədər qlobal ömür uzunluğunun nə qədər artacağı proqnozlaşdırılıb
Siqareti tərgitdikdən sonra niyə kökəlirik?
"Siqareti buraxdıqdan sonra çəki artımı siqareti tərgitmə faktı ilə deyil, pis qidalanma vərdişləri (şəkər, duz və qızardılmış qidalardan sui-istifadə) ilə əlaqələndirilir". "Unikal"a istinadən xəbər veri
Orqanizmə faydalı 5 balıq növü
Həkimlər ən sağlam 5 balıq növünü müəyyənləşdiriblər. -a istinadən xəbər verir ki, balıq aşağı kalorili, yüksək proteinli qidadır. Həkimlər həm böyüklərə, həm də uşaqlara bu məhsulu mütəmadi olaraq pəhrizlərinə daxil etməy
Qarğıdalı alanda bunlara DİQQƏT EDİN
Bir çox insan qarğıdalının vacib komponentlərdən biri olduğu salatlar hazırlayır. -a istinadən xəbər verir ki, bununla belə, həqiqətən yüksək keyfiyyətli məhsul tapmaq həmişə mümkün deyil. Bəs, bunun üçün nə etmək lazımdır?
Sarımsağı belə yetişdirin – Alma boyda olacaq
Sarımsaq yetişdirən insanlar əməklərinin nəticələrini geniş miqyasda görüşmək istəyirlər. Ancaq çox zaman istənilən nəticə əldə edilmir. Çünki bunun üçün düzgün yetişdirilmə forması vacibdir. . -a istinadən xəbər verir ki