Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqƏrzaqlar:Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq

500 q hazır yağlı xəmir

İç üçün:

4 ədəd alma

1/2 st qoz ləpəsi

1/2 st kişmiş

2 x.q şəkər tozu

50 q kərə yağı

Üstü üçün:

2 ədəd yumurta

2 x.q şəkər tozu

1 paket vanil

200 q 33%-li qaymaq

Üstünə səpmək üçün(Zövqə görə istəsəniz səpməyə bilərsiniz)

1 x.q şəkər tozu

1/2 ç.q darçın

Hazırlanması:

Xəmiri soyuducudan çıxardırıq donu açılır.

İçi hazırlayaq. Almanı yuyub qabığını soyub dörd bölüb nazik doğrayırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqKişmişi təmizləyib yuyuruq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqQozu xırda doğrayırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqTavaya kərə yağını töküb əridirik.

Doğradığımız almaları yağa tökürük. 2-3 dəqiqə qarışdırdıqdan sonra 2 x.q şəkər tozu əlavə edirik.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqSonra qoz ləpəsini və kişmişi də əlavə edib 2-3 dəqiqə qarışdırıb götürürük. Qalır soyuyur.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqÜstünü hazırlayaq. Yumurtanı mikserlə köpüklənənə qədər çalırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq2 x.q şəkər tozunu və vanili  əlavə edib çalırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqSonra qaymağı əlavə edib çalırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqÜstünə səpmək üçün darçınla şəkər tozunu qarışdırırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqYan tərəfləri 20-22 sm olan kvadrat qab götürürük. Xəmiri qabın içinə yerləşdiririk. Çəngəl ilə dəstəkləyirik.,

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqƏvvəlcə almalı içliyi töküb yayırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqSonra qaymaqlı üstlüyü töküb yayırıq.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqƏn son darçınlı şəkər tozunu səpirik.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroq200 dərəcə qızdırılmış sobada 45 dəqiqəyə bişiririk.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqPiroq soyuduqdan sonra kəsib süfrəyə verə bilərsiniz.

Yağlı xəmir ilə almalı, kişmişli və qozlu piroqNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 5411   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

turlar.az

sonxeber.az geyim və ayaqqabılar sac duzumleri geyim necə seçməli qadın geyimi debli cantalar 2024 nişan və evlilik hakisda kosmetika ana haqqinda bayati dostluq cekc pornuxa qaynanaya aid