sebet.az onlayn maqazin

kətə

Qarabağ kətəsi

Ərzaqlar:. Xəmir üçün:. 3 yumurta. 100 q kərə yağı. 1/2 st şəkər tozu. 5 st un. 1ç.q dolu quru maya. 1ç.q duz. Su aparanadək. Iç üçün:. 2 st un. 1,5 st şəkər tozu. 1 paket vanil. 100 q kərə yağı. Üzü üçün:. 1 ədəd yumurta

Göyərti ilə kəsmik qutabı (kətə)

Ərzaqlar:. Xəmir üçün:. 4 st un. 1/3 ç.q sarıkök (zövqə görə). 1 yumurta. 1 ç.q duz. 1 st + 1/4 st ilıq su. Yuxaları yaymaq üçün: 4-5 x.q un. İç üçün:. 400 q quru pəhriz kəsmiyi. 2 x.q duru alça turşusu(turşu əvəzinə 1 ədə

Qozlu kətə

Ərzaqlar: . Xəmir üçün:. 250 q kərə yağı . 250 q xama . 4-4,5 st un . 1 paket qabartma tozu . 1 paket vanil . 1/2 ç.q duz . İç üçün:. 3 st şəkər tozu ilə qarışdırılmış qoz ləpəsi . Üz üçün: . 1 ədəd yumurta . Hazırlanması:

Hazır yağlı xəmirdən kətə

Ərzaqlar:. 8 ədəd yağlı xəmir. 250 q kəsmik. Qızartmağa zeytun yağı. 2 dəstə göyərti (göy soğan, keşniş, şüyüd, nanə, cəfəri, ispanaq). Duz. Hazırlanması:. Göyərtiləri təmizləyib yuyub doğrayırıq. Kəsmik ilə göyərtini qarışdırırıq

Göyərti qutabı (kətə)

Ərzaqlar:. Xəmir üçün:. 4-5 st un. 1 yumurta. 1 ç.q duz. Aparanadək  ilıq su. Zövqə görə sarıkök əlavə edə bilərsiniz. Yuxaları yaymaq üçün: 4-5 x.q un. İç üçün:. 10 dəstə göyərti  (keşniş, şüyüd, ispanaq, göy soğan, nanə,

Şor kətəsi (Kəsmikli kətə)

Ərzaqlar:. Xəmir üçün:. 4 st un. 1 ç.q duz. ilıq su (aparanadək). İçlik:. 500-600 q şor ya da kəsmik (Kəsmik quru olmalıdır). 1 ədəd baş soğan. Duz. zövqə görə sumaq ya da nar dənələri. Yuxaları yaymaq üçün: un. Süfrəyə verilərkə

Hazır yuxadan kəsmikli göyərtili kətə

Ərzaqlar:. 20 ədəd balaca hazır yuxa . 400 q pəhriz kəsmiyi . 2 dəstə göyərti (göy söğan, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə hərəsindən bir az) . 2 ç.q sumax . Duz . Qızartmağa bitki yağı . Hazırlanması:. Göyərtini xırda doğrayırıq

Hazır yuxadan sosiskalı pendirli kətə

Ərzaqlar:. 10 ədəd balaca yuxa. 2 ədəd pomidor. 4 ədəd sosiska. 100 q pendir. 1 diş sarımsaq. Duz. Qızartmağa bitki yağı. Hazırlanması:. Sosiskanı nazik halqa doğrayırıq. Pendiri sürtgəcdən keçiririk. Sarımsağı xırda doğrayırıq

Hazır yuxadan yumurtalı mayonezli kətə

Ərzaqlar:. 10 ədəd balaca yuxa. 4 ədəd yumurta. 3 x.q mayonez. Duz. Qızartmağa bitki yağı. Zövqə görə göyərti də əlavə etmək olar. Hazırlanması:. Yumurtanı suda bişiririk. Hazır olanda sürtgəcdən keçiririk. Duzlayırıq. Yuxan


kətə melumatlari 2019, kətə haqqinda melumat , kətə xeberleri, kətə haqqinda ətraflı xanim.az saytında öyrənə bilərsiz


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler gelinlikler qadın geyimi həkim məsləhəti mesameler ucun maskalar yay kolleksiyasi diş ağrısı mimoza salatinin hazirlanma qaydasi xeberler son xeberler kosmetika novruz meclisi hakistalari rəssam mikayıl abdulayev