Kartofun əzilməməsi üçün BUNU EDİN
Bir çox insanlar əzilməyən və mükəmməl qızardılmış kartof hazırlamaqda çətinlik çəkirlər. Bəzən kartoflar qızardılarkən ya yapışır, ya da əzilir. Bəs, bunun olmaması üçün nə etmək lazımdır? . -a istinadən xəbər verir ki
Kəklikotunun bilinməyən FAYDALARI
Kəklikotu yeməkdə, xalq təbabətində və kosmetologiyada istifadə olunur. -a istinadən xəbər verir ki, bu bitki müalicəvi xüsusiyyətlərə malikdir, antiinflamatuar təsir göstərir və yeməklərə ədviyyatlı ətir və dad verir
Kompüterdə saatlarla işləməyin FƏSADLARI
Alimlər kompüterdə saatlarla işləməyin fəsadlarını aşkar ediblər. -a istinadən xəbər verir ki, insanlar adətən dəqiqədə 20 dəfə göz qırpırlar, lakin diqqəti ekrana cəmləyərkən bu nisbət bir və ya üç dəfə azalır. Daha a
Alçanın faydaları: Yeməyiniz üçün vacib səbəblər
Yayın gəlişi ilə piştaxtalarda yerini alan alça tərkibindəki vitamin və minerallarla şəfa mənbəyidir. Tərkibində A, C, K vitaminləri, kalium və fosfor mineralları olan alça beta-karoten, lutein və zeaksantin kimi antioksida
Ağrı yoluxucudur – ARAŞDIRMA
Uydurma tibbi prosedurdan əvvəl bir insana bunun ağrılı olduğunu göstərsəniz, o, özünütəlqin səbəbindən narahatlıq duya bilər. -a istinadən xəbər verir ki, bunu nəticələri "Communications Psychology" (Commun
Zeytun yağının daha bir faydası ortaya çıxdı
Son araşdırmalar göstərib ki, gündə təxminən yarım xörək qaşığı zeytun yağı demensiyadan ölmə ehtimalını azalda bilər. Ürək damarlarını qoruyan, stressi azaldan çay. Min dərdə dərman "ağ çiçəyim"- Ağacda bitən ca