Meyvəli suyun faydaları - Həkimdən AÇIQLAMA

Meyvəli suyun faydaları - Həkimdən AÇIQLAMAKolorado Tibb Mərkəzindən (ABŞ) diyetoloq Teylor Qrasso bildirib ki, adi suya meyvə və giləmeyvə əlavə etmək suyun dadını yaxşılaşdıra və insanı müntəzəm olaraq gündəlik maye qəbulunu artırmağa təşviq edə bilər. Bu o deməkdir ki, meyvəli su bədənə dolayı yolla fayda gətirir.
Milli.Az oxu.az-a istinadən bildirir ki, suya əlavə olunanlar arasında ən məşhur olanlar - çiyələk, qaragilə, xiyar, portağal, limon və laymdır. Bu məhsullar xoş dada malikdir və müxtəlif vitaminləri özündə ehtiva edir. Ancaq ən böyük sağlamlıq faydaları suya əlavə edilən meyvə və giləmeyvələrdən deyil, daha çox içilən mayedən qaynaqlanır.
Diyetoloq çox miqdarda şəkər ehtiva edən toz meyvə əsaslı qida əlavələrindən istifadə etməməyi məsləhət görüb.
Milli.Az
Xəbərlərimizi WhatsApp kanalımızdan da oxuyun

Xəbərlər     Baxılıb: 662   Tarix: 07 aprel 2024
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Keyfiyyətli kolbasanı necə seçmək olar? – DİQQƏTLİ OLUN

Kolbasaları çoxlarının sevdiyi məşhur qidalardan biricif. Bəs, doğru kolbasaları necə seçmək olar? .   -a istinadən xəbər verir ki, hər zaman tərkibinə diqqət etməlisiniz. Buna görə də, tərkibindəki maddələri təhlil etməy

.

Yuxusuzluq piylənməyə səbəb olur

Piylənməyə səbəb olan bir çox faktorlar vardır. -a istinadən xəbər verir ki, onlardan biri də düzgün yuxu rejiminin olmamasıdır. Yuxusuzluq piylənmə və şəkər xəstəliklərini yaradır. Amerikalı diyetoloqlar 7 sağlam qadın v

.

Moruq bu xəstəlikləri sağaldırmış

a istinadən moruğun faydalarını təqdim edir:. Arıqlamaq üçün bu məhsullara diqqət yetirin. Bu bitki xərçəngin qarşısını alır . Bunu oxuyandan sonra bir də heç vaxt çiyələk yarpaqlarını atmayacaqsınız . - Qanı təmizləyir v

.

Xərçəng xəstəliyinin müalicəsində inqilabi İRƏLİLƏMƏ - Fərdi vaksin hazırlandı

Britaniya alimləri xərçəngin müalicəsində yenilik ediblər. -ə istinadən bildirir ki, onlar melanomaya qarşı unikal mRNT vaksini hazırlayıblar. Belə ki, onkoloji xəstəliklər hələ də ölüm səbəbləri siyahısında aparıcı yerlərdə

.

Gündə nə qədər kolbasa yemək olar?

"Ürək xəstəliyi riskini azaltmaq üçün heyvani mənşəli məhsullarda olan doymuş yağlar məhdudlaşdırılmalıdır". -a istinadən bildirir ki, bu barədə rusiyalı endokrinoloq və diyetoloq Olqa Çuxaçeva məlumat verib. "Doymu

.

Qələmlə yazmağı unuduruq, beyin passivləşir

Müasir insan qələmlə, əllə yazı yazmağı getdikcə az istifadə edir. -a istinadən xəbər verir ki, alimlər orta yaş insanın yarım ayda 1-2 dəfə nəsə yazdığını hesablayıb. Əsasən klaviatura, telefon və kompüter istifadə edilir

.

Yüksək təzyiqi salmaq üçün bunu yeyin

Kətan toxumunun mədə-bağırsağa müsbət təsiri çoxdan məlumdur. "Medicina"ya istinadən xəbər verir ki, dietoloq Maykl Mosli bu toxumlarla yüksək təzyiqi salmağın mümkünlüyünü bildirib. Moruq bu xəstəlikləri sağaldırmış 

.

Banan qabıqlarını ƏSLA ATMAYIN! - Gözünüzün altına qoysanız

Göz altındakı şişlik və ya torbalar qadınların 80%-nin problemidir. Yaşlanma, sıx emosiyalar, yuxu olmaması və ya müəyyən sağlamlıq şərtləri gözlərin şişməsinə səbəb ola bilər. Eyni şey duza aiddir - duzlu qidaların həddində

.

Konservləşdirilmiş balıqdan imtina etməyin, amma belə yeyin

Konservləşdirilmiş məhsullar sağlam hesab edilmir.   -a istinadən bildirir ki, şəkərlə doldurulmuş konservləşdirilmiş tərəvəz və meyvələrdən imtina etmək daha yaxşıdır. . Qızılca ilə bağlı XƏBƏRDARLIQ - Yenidən. Hazır qəhvəd

turlar.az

sonxeber.az maskalar geyim dəbləri geyim seçimi xercengden qoruyan qidalar hicab modelleri korpelerde qebizlik gözəllik və makiyaj kosmetika həmidə babasil saglam qidalanma rus dilini oyrenek 2ci ders veten haqqinda bayati