Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovƏrzaqlar:Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov

3 st uzun düyü

100 q pendir

2-3 x.q əridilmiş kərə yağı

Duz

İçlik:Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov

500 qr suda bişmiş xırda doğranmış qoyun əti (mal əti də olar)

3 ədəd baş soğan

4-5 dəstə göyərti (kəvər, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə, ispanaq)

4-5 ədəd alça turşusu

2 x.əridilmiş kərə yağı

Duz

İstiot

Hazırlanması:

İçliyi hazırlamaq üçün Bax: Ətli səbzəli qovurma

Pendiri sürtgəcdən keçiririk.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovDüyünü suda adi qaydada bişirib süzürük.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovQabı yağlayıb düyünün yarısını qaba tökürük. Qabda düyünü yağlayıb yayırıq.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovDüyünün üstünə səbzə qovurmanı tökürük və bərabər yayırıq.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovQalan düyünü səbzə qovurmanın üstünə tökürük və yağlayırıq.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovDüyünün üstünə pendiri səpirik.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plov200-220 dərəcədə qızdırılmış sobada dəm almağa qoyuruq. Üzü qızaranda götürürük.

Ətli səbzə qovurma ilə qat-qat plovNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 6027   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

turlar.az

sonxeber.az geyim şəkilləri hamiləlik geymler 2024 şorbalar qarın yağları heyvanlar kontrasepsiya və abort kosmetika gulmeli hakista novruza aid hakista qiz adlari qu quşu bayatılar