Kiçik sirr: Balığı sümüklərsiz qızartmağın qaydası

Kiçik bir sirrlə tanış olaq: balığı sümüklərsiz qızardaq.

Bunu necə edə bilərik? Siz balığı sümükləri olmadan qızartmağın sirrini bilirsinizmi?

İndi xırda sümüklü balıq alıb onu rahatlıqla qızarda bilərsiniz.

Bu resept çay balığı, çapaq balığı, qızılüzgəc və xırda sümükləri olan digər balıqlara da uyğundur.

Balıq təmizlənir, yuyulur, dərisi kəsilir, içi təmizlənir, əgər kürü varsa, onu saxlayırıq. Əlbəttə ki, onu doğrayırıq.
İti bıçaqla səliqəli, onurğa sütünunu kəsmədən tez-tez çərtmələr edirik (fotoda olduğu kimi), hər kiki tərəfdən.
Kiçik sirr: Balığı sümüklərsiz qızartmağın qaydasıQarnına nazik halqalar və yaxud yarımhalqa doğranmış baş soğan və bir dəfnə yarpağı yerləşdiririk.
Kiçik sirr: Balığı sümüklərsiz qızartmağın qaydasıBalığı una batırıb, çox da böyük olmayan odda qızardırıq.
Kiçik sirr: Balığı sümüklərsiz qızartmağın qaydasıDəfnə yarpağı və soğan təamlı, çox dadlı, ən əsas da sümüksüz balıq alınır.
Kiçik sirr: Balığı sümüklərsiz qızartmağın qaydasıSoruşa bilərsiniz ki, bəs sümüklər hanı ?
Sümüklr çox qaynar yağda qızarır. Balığı yeyərkən onları hiss etməyəcəksiniz.
Siz də yoxlayın, bəyənəcəyinizə əminik!
Kiçik sirr: Balığı sümüklərsiz qızartmağın qaydası

Mətbəx   Baxılıb: 3059   Tarix: 05 sentyabr 2015  
f Paylaş

DİGƏR XƏBƏRLƏR

mp3 yukle
Mp3 yukle sayti