Qaynar yeməklərin ölümcül təhlükəsi var - Xəbərdarlıq
Həddindən artıq qaynar yemək və ya içkilərin istehlakı müəyyən sağlamlıq riskləri ilə əlaqələndirilə bilər.
Milli.Az xəbər verir ki, araşdırmalar göstərir ki, xüsusilə qida borusunu yandıracaq qədər isti yeməklərin və ya içkilərin uzun müddət qəbulu qida borusu xərçəngi riskini artırır. Bu, isti qidaların həssas toxumalara davamlı zərər vurması ilə bağlıdır.
Mütəxəssislər yemək və içkiləri bədən temperaturuna yaxın bir səviyyəyə qədər soyudub qəbul etməyi tövsiyə edirlər.
Bu, həm zərərin qarşısını almağa, həm də dadın daha yaxşı hiss olunmasına kömək edir.
Fidan
Milli.Az









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Bu balıqları ayda 3 dəfə yesəniz, xərçəng "qapınızı TANIMAYACAQ"
Bu məlhəmlə yaralarınız sağalacaq
Məşhur blogerdə xərçəng aşkarlandı
Nişanlanan məşhur müğənninin üzüyünün qiyməti məlum oldu
Şəbnəm Tovuzlu Rusiyaya buraxılmadı
Namiq Qaraçuxurlu Rusiyaya buraxılmadı
Tarixin ən ölümcül xəstəliyi GERİ GƏLDİ
Əməliyyat etdirən qızlar niyə bir-birinə oxşayır? - Adil Qeybulla plastik cərrahiyyənin qorxunc tərəflərini açdı - FOTO
Dilarədən yayın son akkordları... - Fotosessiya
Hər gün bir ovuc yeyin - möcüzə görəcəksiniz