Sarımsağın saralmaması üçün SADƏ YOLLAR
Bir çox insan sarımsağın yazda saralmağa başlaya biləcəyi faktı ilə qarşılaşır.
Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, aqronom Anastasiya Kovrijnıx iki əsas səbəbi müəyyən edib: sarımsağın dondurulması və ya qida maddələrinə ehtiyacı var.
Yarpaqların sarıya çevrilməməsi üçün bitkini necə qidalandırmaq olar?
Ammonyak
Bir vedrə suya yalnız iki qaşıq məhsul tökün və proseduru həyata keçirin. Yay mövsümündə adətən bir neçə dəfə istifadə olunur. Prosedurlar arasında bir yarım həftəlik fasilə saxlanılır.
Karbamid
Hava istiləşənə qədər gözləməyə dəyər. Bir qayda olaraq, karbamid ən azı 17 dərəcə istilikdə tətbiq edilməlidir. Sarımsağın beş yarpağı olana qədər də gözləmək lazımdır. Bundan sonra gübrələmə aparılır. Bir vedrə suya təxminən 50 qram gübrə.
Milli.Az









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Röya 25 illik hesabatını verdi - FOTOLAR
Puqaçovanın nəvəsi boşandı, Rusiyaya döndü
Qadınlarda bu yaşdan sonra ürək problemləri başlayır - Səbəb
Hamının istifadə etdiyi bu cihaz göbələk yayır - Həkim
Yaddaş üçün möcüzəvi qida: Həftədə bir dəfə yemək bəs edir
Reha Muhtar və Deniz Uğurun məhkəməsində qərar verildi
Bu insanlar qırmızı ət yeməyi "unutsunlar"
Hər gün mixək çubuğu çeynəsək, NƏ OLAR?
Şahnaz Haşımovanın səhhəti necədir?
Tatlıses oğlu haqda uzaqlaşdırma qərarı aldırdı
Şöhrət: 'Toyumun idarə olunmasını Zamiqə həvalə edərəm