Sarımsağın saralmaması üçün SADƏ YOLLAR

Sarımsağın saralmaması üçün SADƏ YOLLARBir çox insan sarımsağın yazda saralmağa başlaya biləcəyi faktı ilə qarşılaşır.
Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, aqronom Anastasiya Kovrijnıx iki əsas səbəbi müəyyən edib: sarımsağın dondurulması və ya qida maddələrinə ehtiyacı var.
Yarpaqların sarıya çevrilməməsi üçün bitkini necə qidalandırmaq olar?
Ammonyak
Bir vedrə suya yalnız iki qaşıq məhsul tökün və proseduru həyata keçirin. Yay mövsümündə adətən bir neçə dəfə istifadə olunur. Prosedurlar arasında bir yarım həftəlik fasilə saxlanılır.
Karbamid
Hava istiləşənə qədər gözləməyə dəyər. Bir qayda olaraq, karbamid ən azı 17 dərəcə istilikdə tətbiq edilməlidir. Sarımsağın beş yarpağı olana qədər də gözləmək lazımdır. Bundan sonra gübrələmə aparılır. Bir vedrə suya təxminən 50 qram gübrə.
Milli.Az

Xəbərlər     Baxılıb: 757   Tarix: 16 mart 2024
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Yuxuda heyva görmək hansı mənaya gəlir?

Yuxuda heyva görmək yuxu görən şəxsin əgər xəstədirsə sağlamlıq və şəfaya qovuşacağına yozulur. Yuxuda heyva görmək, insanın müjdə alacağına, şad və hüzurlu olacağına işarədir. Yuxuda heyva və ya heyva mürəbbəsi görmək xeyirl

.

Qan qrupuna görə xəstəlik riskləri açıqlandı

Hematologiyanın inkişaf tarixi bir əsrdən çox əvvələ gedib çıxıb və onun əsas məqamı 1900-cü ildə Avstriya həkimi Karl Landsteyner tərəfindən qan qruplarının kəşfi olub. -a istinadən xəbər verir ki, bu elmi nailiyyət tib

.

Bir çox insan turşu ilə bağlı bu səhvə yol verir: hansı duzu seçmək lazımdır?

Kələm turşusunun dadlı olub-olmaması ən azı istifadə olunan inqrediyentlərdən asılıdır. Düzgün duz seçmək xüsusilə vacibdir. Kələm turşusu üçün hansı duzdan istifadə etmək lazımdır?. xəbər verir ki, təcrübəli aşpazlar kələ

.

2 manata yarım saatlıq xoşbəxtlik necə olur?

Tünd şokolad az miqdarda yeyildikdə orqanizm üçün heç də zərərli deyil. xəbər verir ki, tünd şokolad yedikdən sonra ilk yarım saat ərzində bədəndə bir sıra biokimyəvi proseslər baş verir:. Enerji artışı. Tünd şokoladın tərkibindək

.

Virusların "qorxulu yuxusu" - Antioksidant tərkibli 5 meyvə

C vitamini immun sistemini gücləndirən, dəri sağlamlığını yaxşılaşdıran və ümumi sağlamlığı dəstəkləyən ən təsirli antioksidantlardan biridir. Vücudumuz tərəfindən istehsal edilmədiyi üçün onu yalnız qida vasitəsilə əld

.

Xərçəngdən qoruyan 5 qida

Həkimlər xərçəng riskini əhəmiyyətli dərəcədə azaldan qidaların adlarını açıqlayıb. xəbər verir ki, elmi araşdırmalar göstərir ki, pəhriz və müəyyən yemək vərdişlərində dəyişikliklər xərçəngin inkişafının qarşısını effekti

.

Dondurulmuş qidaların gizli təhlükəsi

Dondurulmuş qidalar düzgün istehsal, saxlanma və istifadə qaydalarına əməl edildikdə təhlükəsizdir. bildirir ki, bununla belə, onların təhlükəsizliyi və qidalanma dəyəri bir neçə faktordan asılıdır:. Dondurulmuş Qidaları

.

Baş ağrısının səbəbləri

Baş ağrısı, müxtəlif səbəblərdən meydana gələ bilən bir simptomdur. Onun səbəbləri sadə yorğunluqdan ciddi tibbi vəziyyətlərə qədər dəyişə bilər. xəbər verir ki, baş ağrısının ən geniş yayılmış səbəbləri aşağıdakı kimi təsni

.

Qışda isinərkən etdiyiniz səhv – Sağlamlığınıza ziyan vurur

Enerji qiymətlərinin yüksək olması səbəbindən, qışda mənzili qızdıran bir çox insanlar otaqda istiliyin uzun müddət qalması üçün havalandırmanı mümkün qədər azaltmağa üstünlük verirlər. Ancaq bu vərdiş həm mənzilinizə, hə

turlar.az

sonxeber.az makiyaj etmek qaydalari geymler 2024 hamilelikde qidalanma hekayələr qonaq otagi dizayni veten haqqinda bayatilar hamiləlik və analıq insan xlor lekesi kökəlmək üçün toy gecesi azərbaycan