Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba reseptimaddələr
Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi
4
yemək qaşığı
Günəbaxan yağı
bir
nömrə
soğan
2 -ci
nömrə
yerkökü
bir
nömrə
qırmızı bolqar bibəri
bir
nömrə
kərəviz sapı
bir
nömrə
kabak
2 -ci
filial
təzə soğan
bir
çay qaşığı
duz
bir
çay qaşığı
qara istiot
6
su şüşəsi
Bu
Sarğı üçün:
1/2
su şüşəsi
qatıq
2 -ci
yemək qaşığı
Şöhrət
bir
çay qaşığı
duz
bir
nömrə
yumurta sarısı
3-4
damcı
limon
Şorbanın rəngini daha aydın etmək üçün nişasta olan kartofdan istifadə etməyin.

Şorbanın rəngini daha aydın etmək üçün nişasta olan kartofdan istifadə etməyin.

Tərəvəzli şorba necə hazırlanır?
Bir tavada 4 xörək qaşığı günəbaxan yağı qızdırın. Üzərinə 1 ədəd doğranmış soğan əlavə edin və yumşalana qədər qızardın.
2 doğranmış yerkökü, 1 bolqar bibəri, 1 kərəviz sapı, 1 balqabaq və 2 doğranmış soğan əlavə edin və 1 dəqiqəlik fasilələrlə qovurmağa davam edin.
Sonra qazana 1 çay qaşığı duz, 1 çay qaşığı qara bibər və 6 stəkan su əlavə edib qarışdırın. Qapağı bağlayın və qaynadılmasına icazə verin.
Şorba qaynamağa başlayanda, ədviyyat üçün yarım stəkan qatıq əlavə etdiyiniz bir qabda 2 xörək qaşığı un, 1 çay qaşığı duz, 1 yumurta sarısı və 3-4 damcı limon çalın. .
Üzərinə qaynar şorba suyu götürün, yavaş -yavaş tökün və istiliyi bərabərləşdirin.
Qaynayan şorbanı aşağı salın və tədricən çorba qabına ədviyyat qarışığını əlavə edin.
Aşağı istilikdə başqa 10 dəqiqə bişirin və isti xidmət edin. Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 18527   Tarix: 12 oktyabr 2021
f Paylaş

Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

turlar.az

sonxeber.az qis geyimləri 2024 kosmetik vasiteler kosmetika mehsullari zaur ve gunay psixologiya biz və kişilər şirniyyatlar kosmetika toy gecesi burclerin uyumu bürcler atalar sözü veten