Ayşvari Rayın gözəllik sirləri

Ayşvari Rayın gözəllik sirləriDünyanın ən gözəl qadınlarından olan hind aktrisası Ayşvariya Rayın ideal dərisi, büllur kimi gözləri, uzun və parıltılı saçları, əla bədən quruluşu var. 36 yaşlı Ayşvariya Rayın baxım sirlərini öyrənib, siz də tətbiq edin.
Milli.Az Axşam.az-a istinadən hind gözəlinin baxım sirlərini təqdim edir:
Rejimi
Hər səhər acqarına isti suya bal və limon qatıb içir. Belə su orqanizmdən toksinləri çıxarır ki, bu da dəriyə müsbət təsir edir. O, gündə 7 stəkan təmiz su qəbul edir.
Yeməyi
İstiotlu yeməklərdən qaçır. Fast-food və spirtli içkilər də dilinə dəymir. Hər axşam meyvə salatı yeyir, süd içir.
Üzə qulluq
Aktrisa hesab edir ki, gözəl dəriyə uşaqlıqdan sahib olmaq və onu qorumaq lazımdır. Qızın nənəsi hələ yeniyetmə ikən ona dərini təmizləmək və ağartmaq üsullarını öyrədirmiş. Hind qızlarının üz dərisi yağlı olur. Bununla ən effektli mübarizə üsulu belədir: 1 xörək qaşığı yağsız kəsmiklə eyni miqdarda limon şirəsini qarışdırıb, maska kimi üzə qoyursuz. 15 dəqiqə sonra isti su ilə yuyursuz. Bu, məsamələri yığır, təmizləyir. Çiy yumurtanın yalnız ağını da üzə çəkib 15 dəqiqə saxlayın, üzünüzü limonlu su ilə yuyun. Tez-tez üzünə xiyar dilimləri düzür.
Maskası
1 xörək qaşığı gil, 1  qaşıq yoqurt və südü qarışdırır, xama qatılığında alınmış kütləni üzünə çəkib, 15 dəqiqə saxlayır.
Cavanlaşdırıcı maskası: 1 xörək qaşığı təzə maya, 1 xörək qaşığı xama, 1 çay qaşığı soda və 1 qaşıq isti sudan maska düzəldir.
Saçları
Saçlarını rəngləmir, saraltmır, rəngini açmır. Onları xüsusi ağacdan düzəldilmiş taxta daraqla darayır, gündən qoruyur. Təbii xınadan istifadə edir.
Milli.Az  /news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 1433   Tarix: 12 sentyabr 2020
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Eyni ayaqqabını hər gün geyinməyin - Mikrobioloqdan xəbərdarlıq

Mikrobioloq ayaq qoxusundan qurtulmağın yollarını açıqlayıb. xəbər verir ki, mikrobioloq Primroz Friston ayaqlardan gələn xoşagəlməz qoxunun səbəblərini və ondan xilas olma üsullarını açıqlayıb. Mütəxəssisin tövsiyələri Independen

.

Zərərli bilinirdi, ömrü uzadırmış - Alimlər təsdiqlədi

Alimlər müəyyən ediblər ki, kakao və tünd şokoladda olan teobromin maddəsi bioloji qocalmanın daha yavaş getməsinə kömək edir. xəbər verir ki, araşdırma "Kings College London" alimləri tərəfindən aparılıb və "Aging"

.

İşə qaranlıqda gedib-gələnlərin daim depressiyada olma səbəbi açıqlandı

Alman alimlər səhər zəif işığın depressiyaya səbəb ola biləcəyini müəyyənləşdiriblər. xəbər verir ki, Alman tədqiqatçıların araşdırmasına görə səhər saatlarını zəif işıq altında keçirmək sağlam insanlarda depressiyaya xa

.

Siqaretin bu öldürücü ziyanlarını çox adam bilmir

Siqaret çəkmək dünyada qarşısı alına bilən ölüm səbəblərinin başında gələn ən təhlükəli vərdişlərdən biridir. Tütünün tərkibindəki minlərlə kimyəvi maddə insan sağlamlığına həm qısa, həm də uzunmüddətli ziyan vurur. xəbə

.

Xəstəliyi olanlar Masazırdan ev almasınlar - Həkim riskləri AÇIQLADI

Son zamanlar xroniki xəstəliyi və ya yüksək qan təzyiqi olan şəxslərin Masazır kimi ərazilərdən ev almaması ilə bağlı fikirlər səsləndirilir. Bildirilir ki, bu cür yaşayış məntəqələri onların səhhətinə mənfi təsir göstər

.

ABŞ-də mətbəx mebeli ilə əlaqəli təhlükəli xəstəlik AŞKARLANDI

ABŞ-də müəyyən növ daşlardan hazırlanmış mətbəx mebeli istehsalı ilə əlaqəli təhlükəli ağciyər xəstəliyi aşkar edilib. -a istinadən xəbər verir ki, xəstəlik mətbəx mebeli üçün iş masası istehsalında getdikcə daha çox populyarlaşa

.

Qlobal qripdən özümüzü necə qoruyaq?

Hazırda həkim-infeksionistlər dünyada ötən illərlə müqayisədə daha sərt qrip mövsümünün yaşandığını iddia edirlər. Onlar bunun qismən virusun yeni mutasiyaya uğrayan növündən qaynaqlandığını bildirirlər. Yaponiya və Böyü

.

Kolbasanın üstündə bu söz varsa, qəti almayın

Mağazada yaxşı kolbasa seçmək üçün məsləhətlər verilib. xəbər verir ki, bu sahə üzər ekspert Yelena Medkovanın sözlərinə görə əsas meyar qablaşdırmanın dizaynı yox, məhsulun texnoloji göstəriciləridir. "Bişmiş kolbas

.

İllərdir səhv bilinir - Eyni yerdə saxlayanda bir-birini çürüdən məhsullar

Bəzi qidaları soyuducuya qoymaq tövsiyyə edilmir. xəbər verir ki, hər məhsulun ideal saxlama şəraiti fərqlidir. Qidaların düzgün saxlanması həm onların ömrünü uzadır, həm də qida dəyərini qoruyur. Aşağıdakı qaydalara əmə

turlar.az

aksessuarlar makiyaj instagram reseptler capiq ucun maz dalğalı saç düzümləri asan ariqlamagin yollari maraqlı faktlar kosmetika maraqli hakistalar masqalar hüzeyir hacibəyov haqisda eqreb