25 yaşdan sonra qocalma prosesi başlayır - Cinsi əlaqə
"İnsan sağlamlığına şüurlu yanaşarsa, yaşlananda fiziki və intellektual qabiliyyətləri nəinki azalmaz, hətta gənclikdə olduğu kimi inkişaf edə də bilər". -a istinadən xəbər verir ki, bu barədə rusiyalı neyroreabilitasiy
Bu su toksinlərdən təmizləyir
Yediyimiz qidalar nəticəsində bədənimizdə toksinlər yığılır. Bu toksinlərdən qurtulmaq isə sağlam həyat tərzi deməkdir. . axşam.az-a istinadən bildirir ki, amerikalılar toksinlərdən xilas olmaq üçün məşhur detoks içkisi ola
Bu qida Alsgeymerin qənimidir
Alimlər Alsgeymerə qarşı sarı pendirin təsirini araşdırıb və koqnitiv funksiyaları yaxşılaşdırdığını müəyyən edib. -a istinadən bildirir ki, Cənubi Koreya alimləri yaşlı insanlar üzərində təcrübə aparıblar. Tədqiqatda 151
Yaydan qalan çilləri bu üsulla yox edin
Çillər xüsusilə yaz aylarında, günəş şüalarının təsiri ilə yaranır. Adətən, saçları kürən və açıq rəngdə olan insanlarda daha tez-tez təsadüf edilir. axşam.az-a istinadən bildirir ki, dəridə melanin ifraz edən melanosit hüceyrələr
Hər gün ispanaq yeməyin FAYDALARI
İspanaq olduqca faydalı tərəvəzdir. axşam.az-a istinadən bildirir ki, onun tərkibində dəmir bütün tərəvəzlərdən artıqdır. 1. İspanaq beyinin qocalmasını xeyli ləngidir. 2. İspanaq əzələləri gücləndirir. 3. Tərkibində omeqa-
Hansı qidalar bizi küt və qəmli edir?
Nevroloqlar beynin kütləşməsi və əhvalın dəyişməsinə qidaların da təsir etdiyini bildirir. Hətta elə qidalar var ki, insanı axmaq, key, küt edə bilir. "Medicina"ya istinadən xəbər verir ki, alimlər yeni tədqiqatl
50 yaşından sonra şəkər olmaq ehtimalı artır
Bir sıra təhlükəli xroniki xəstəliklərin yaranması 50 yaşdan aktivləşir. "Medicina"ya istinadən xəbər verir ki, terapevt Aleksey Xuxrev 50 yaş təhlükəsi barədə danışıb. "Yaş bəzi xəstəliklərin açar faktorudur