Dəfnə yarpağını yeməyə nə zaman əlavə etmək lazımdır?
Dəfnə yarpağı tez-tez müxtəlif yeməklərə, xüsusən şorbalara əlavə olunan məşhur ədviyyatdır. Yeməyin sonradan xarab olmasının qarşısını almaq üçün şorbanıza nə vaxt dəfnə yarpağı əlavə edəcəyinizi və onları nə qədər saxlamağınız
Pişik cırmaqladı deyə kor qaldı - FOTO
İstanbulun Esenyurt səmtində 27 yaşlı Emir Kurtu noyabr ayında evində saxladığı balaca pişik cırmaqlayıb. xəbər verir ki, hadisədən təxminən bir ay sonra sağ gözündə görmə itkisi başlayan Kurt vəziyyəti önəmsəməyib, laki
Linza taxanların nəzərinə: Kor ola bilərsiniz
Bir çox insan çimərkən, hətta yatarkən də linza taxır. xəbər verir ki, mütəxəssislər bu vərdişin gələcəkdə ciddi göz xəstəliklərinə səbəb ola biləcəyi barədə xəbərdarlıq ediblər. Linzalar duş zamanı və ya üzərkən gözə gir
Kokosun faydaları
Təbii qidalar arasında sağlamlıq üçün faydalı olan qidalardan biri də kokosdur. . qafqazinfo-ya istinadən xəbər verir ki, kokos özünəməxsus ecazkar qoxusu və dadı ilə seçilir. Kokos həzm sisteminin sağlam işləməsini dəstəkləyir
Burgeri sağlamlıq üçün faydalı etmək olarmış
"Bəzi inqrediyentləri əvəzləməklə burgerləri daha faydalı etmək olar". xəbər verir ki, bunu diyetoloq, nutrisioloq Sofiya Kovanova deyib. O izah edib ki, ənənəvi fastfudda karbohidratlar və yağlar termiki emal yol
Yaş salfetlər qadağan olunacaq
Niderland hakimiyyəti yaş salfetləri qadağan etməyi planlaşdırır. xəbər verir ki, Niderland hökuməti tərkibində plastik olan yaş salfetlərə ümumavropa qadağası qoyulmasını təklif edib. Buna səbəb kimi ciddi ekoloji fəsadla
Kababı bu qatqılarla yemək olmaz
Kabab, xüsusən quzu kababı zülal istehlakı üçün ən uyğun yeməkdir. xəbər verir ki, Rusiya Səhiyyə Departamentinin baş dietoloqu Antonina Starodubova sağlamlığa zərər verməyən kabab miqdarını açıqlayıb. "Hər kiloqra
İmmuniteti gücləndirir, xərçəngdən QORUYUR
Əzgil payız və qış aylarında bitən, həm dadı, həm də sağlamlığa faydaları ilə tanınan meyvədir. qafqazinfo-ya istinadən xəbər verir ki, xüsusilə C vitamini, B vitaminləri, kalium, maqnezium və kalsiumla zəngindir. Bu xüsusiyyətlər