Bu tərəvəz xərçəngi MƏHV EDİR
Çox insan badımcanın faydası olmadığını düşünə bilər, lakin bu yanlış fikirdir. Bu tərəvəz orqanizm üçün ən xeyirli qida vasitələrindəndir.
Milli.Az musavat.com-a istinadən bildirir ki, badımcan təkcə toxluq üçün yemək vasitəsi deyil. O, həm də faydaları ilə sağlamlığınızın qayğısına qalacaq:
1. Badımcanda A vitamini və fosfor var. Ən vacib xüsusiyyəti isə əsəbləri sakitləşdirməsidir. Bədəndən su çıxmasına və arıqlamağa köməklik edir.
2. Qansızlığa yaxşı təsir edir. Küldə və ya ocaqda bişirə bilərsiniz. Bu, ən sağlam bişirmə üsuludur. Damarları yüksək xolesteron yaradan təsirlərdən qoruyur.
3. Eyni zamanda heyvanlar üzərində aparılan təcrübələrdən bu nəticəyə gəlinmişdir ki, badımcan xərçəngin yaranmasının qarşısını alır. Əzələlərin inkişafına köməklik edir.
4.Həzim sisteminə təsir edir və bağırsaqlar daha yaxşı işləyir.
Milli.Az









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
8 mart – Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə təbrik
Kişiləri ehtiraslandıran sözlər
Yuxuda sevdiyin insanı görmək
Şəbnəm Tovuzlunun oğlu ÇEMPİON OLDU
Nə qədər olmaz desək də, dolanışığa görə o mahnılar olacaq' - Əməkdar artist
Almaxanımın konsertinə biletlər tam satıldı
Xəstəliyi olanlar Masazırdan ev almasınlar - Həkim riskləri AÇIQLADI
Çayxorlara pis xəbər
Arıqladan, tox saxlayan, enerji verən super qida – Çia toxumu
Yeməkdən sonra şirniyyat istəyi normaldır?