Evdə dəfnə yarpaqları yandırın: Nəticə sizi təəccübləndirəcək

Evdə dəfnə yarpaqları yandırın: Nəticə sizi təəccübləndirəcəkDəfnə yarpağı təkcə yemək bişirən zaman istifadə ediləcək ədviyyat deyil. Belə ki, dəfnə yarpağı sayəsində mənzildə xoşagəlməz qoxulardan xilas ola bilərsiniz.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, bunun üçün yalnız yarpaqları qazın üstünə qoyun.
Yeri gəlmişkən, bu prosedurun digər müsbət təsirləri də olacaq.
Niyə evdə dəfnə yandırmaq lazımdır?
Aphid, bu yarpaqlar xüsusi bir qoxu yayır. Eyni anda bir neçə mühüm nəticə əldə edilir:
1. Qoxunu "maksimumlaşdırmaq". Mənzildən daha yaxşı qoxu gəlməyə başlayır.
2. Həşərat kovucu. Hamamböceği, qarışqalar və digər böcəklər tüstülənən dəfnə qoxusunu sevmirlər.
3. Rahatlıq. Görünən qoxu stressi aradan qaldıra və rahatlamağa kömək edə bilər.
4. Baş ağrılarından qurtulma. Bu təsir çox vaxt əldə edilir.
Dəfnəni necə düzgün yandırmaq olar?
Birincisi, mümkün qədər quru olan yarpaqları seçməlisiniz. İki ədəd kifayətdir. Daha sonra, kibritdən istifadə etməzdən əvvəl dəfnə yarpağının altına bir qab qoymaq lazımdır. Yarpaqları yandırdıqdan sonra mənzilin bütün otaqlarına girməlisiniz ki, xoş ətir və tüstü daha yaxşı yayılsın.
Milli.Az

Xəbərlər     Baxılıb: 790   Tarix: 21 iyun 2024
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Palma yağından hazırlanmış saxta pendirlər satılır: Necə ayırd etmək olar? - AÇIQLAMA

Ucuz pendir əsasən bitki yağları ilə hazırlanmış saxta məhsul olur. xəbər verir ki, bu barədə Rusiyanın qida eksperti Anna Dyachkova bildirib. "Əgər mağazada ucuz pendir görürüksə deməli o pendir deyil, imitasiya məhsuludur,"

.

Qəfil yemək istəyi xərçəngin əlaməti ola bilər - DİQQƏT

Britaniyalı alimlər qəfil yemək istəyinin bəzi xərçəng növləri ilə əlaqəli ola biləcəyini açıqlayıb. xəbər verir ki, "Daily Mail" qəzetinin yazdığına görə, şokolad, pizza və ya limon kimi qidalara ani həvəsin yaranmas

.

Bu çayı yeməklə bir içmək olmaz - Həkimdən xəbərdarlıq

Matça çayı dəmirin orqanizm tərəfindən mənimsənilməsini azalda bilər. xəbər verir ki, bunu biotexnoloq Mariya Zolotaryova bildirib. Onun dediyinə görə bu bəzi insanlarda qanazlığına yol aça bilər. "Sağlam insanlar üçü

.

Kolbasa yeməyin, bu xəstəlikləri yaradır - Ekspertdən açıqlama

Daimi olaraq kolbasa və digər emal olunmuş ət məhsullarını yemək bir sıra ciddi sağlamlıq problemlərinə səbəb ola bilər, çünki bu məhsulların tərkibində yüksək miqdarda duz, doymuş yağlar, konservantlar və kanserogen maddələ

.

Yaponların sirri bu imiş - Gündə cəmi 5 dəqiqə edin

Qədim Yapon samuraylarının intizamlı hərəkətlərindən irəli gələn Rei-ho təcrübəsi yaşlı insanlarda əzələ gücünü qorumağın və müstəqilliyi saxlamağın sirləri arasında göstərilir. xəbər verir ki, Tohoku Universitetinin araşdırmasın

.

Hər kəsin istifadə etdiyi bu şampunlar riskli ola bilər

Son dövrlərdə saç boyası tərkibli şampunlara maraq artıb. Bir çox insan saçlarını həm tez, həm də rahat şəkildə rəngləmək üçün bu məhsullara üstünlük verir. xəbər verir ki, xarici mütəxəssislər xəbərdarlıq edir ki, bu ti

.

Bu xəstəlik tez-tez qriplə qarışdırılır - Həkim xəbərdarlıq etdi

Rusiyalı terapevt Marina Ovsyannikova qrip və digər akut respirator virus infeksiyaları (ARVI) arasındakı fərqləri açıqlayıb. xəbər verir ki, həkimin sözlərinə görə ARVI yüngül keçir və adətən rinovirus, adeno və metapnevm

.

Turşu xərçəng riskini azaldır

Əhalinin böyük bir hissəsi turşuların mədə üçün yaxşı olmadığına inanaraq istehlak etməkdə tərəddüd edir. Bununla belə, onların ləzzətindən əlavə, ümumi sağlamlıq üçün çoxlu faydaları olduğu ortaya çıxıb. . xəbər verir ki

.

"Şəkərsiz" şirin qida və içkilər xərçəng yaradır - Açıqlama

"Şəkərsiz" şirin qida və içkilər xərçəng yarada bilər. xəbər verir ki, bunu endokrinoloq Maria Matveeva bildirib. Onun dediyinə görə "şəkərsiz" məhsullar sağlamlıq üçün o qədər də faydalı deyil və uzu

turlar.az

hamiləlik geyim necə seçməli geyim dəbləri sidik yolu infeksiyalari qisa saclarin yigilmasi makiyaj sirləri moda kosmetika bir arzum var pomidor porno dolca gəncə