Gilası yeyəndən sonra atmayın - Saplağı çox faydalıdır
Yayın əsas meyvəsi sayılan gilas olduqca faydalıdır.
Ancaq yeyildikdən sonra atılan gilasın saplağı da faydalıdır.
Hit.az xəbər verir ki, bu bitki B, C və D vitamini ilə zəngindir:
"Bu məhsuldan arıqlamaq istəyənlərdə istifadə edə bilərlər.
Bunun üçün bir stəkan qaynar suya 30 qram gilas sapı əlavə edin və 10 dəqiqə dəmləyin.
Dəmləndikdən sonra içmək olar. Gilas sapı çayından artrit, revmatizm, bronxit, oynaqların duzlaşması və damar sərtliyi kimi xəstəliklərin müalicəsində istifadə olunur.
Bununla yanaşı gilas sapı maddələr mübadiləsinə sürətləndirir, bağırsaq florasını nizamlayır, qəbzliyi aradan qaldırır, sinirləri gücləndirir, sinir sistemini sakitləşdirir, qanı təmizləyir.
Kolestrolu və qan şəkərini aşağı salır.
Gilas sapı həm ağrı kəsicidir, həm də temperatur salır".
Milli.Az









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Çoxlarının yediyi ən zərərli makaronun adı
Coşqun Rəhimova ağır itki
Azad "Bir əsər" adlı solo konsertinin efir variantını təqdim edəcək
Bunlar dəmir dərmanlarının təsirini azaldır
Aktyor Nikolay Denisov vəfat edib
Ayaq göbələyi necə keçir? Ayaq göbələyinə nə kömək edir?
İzzət Bağırov: "İnsanın dostu cibindəki puludur
Məşhur stilist sağlam saçlara zərər vuran 5 gündəlik vərdişi açıqlayıb
Yatmazdan əvvəl bu 5 qidanı əsla yeməyin - Reflüks, yuxusuzluq və həzm problemləri
Orqanizmi təmizləyir, həzmi yaxşılaşdırır, dərini qoruyur - Detoksun faydaları