Gilası yeyəndən sonra atmayın - Saplağı çox faydalıdır
Yayın əsas meyvəsi sayılan gilas olduqca faydalıdır.
Ancaq yeyildikdən sonra atılan gilasın saplağı da faydalıdır.
Hit.az xəbər verir ki, bu bitki B, C və D vitamini ilə zəngindir:
"Bu məhsuldan arıqlamaq istəyənlərdə istifadə edə bilərlər.
Bunun üçün bir stəkan qaynar suya 30 qram gilas sapı əlavə edin və 10 dəqiqə dəmləyin.
Dəmləndikdən sonra içmək olar. Gilas sapı çayından artrit, revmatizm, bronxit, oynaqların duzlaşması və damar sərtliyi kimi xəstəliklərin müalicəsində istifadə olunur.
Bununla yanaşı gilas sapı maddələr mübadiləsinə sürətləndirir, bağırsaq florasını nizamlayır, qəbzliyi aradan qaldırır, sinirləri gücləndirir, sinir sistemini sakitləşdirir, qanı təmizləyir.
Kolestrolu və qan şəkərini aşağı salır.
Gilas sapı həm ağrı kəsicidir, həm də temperatur salır".
Milli.Az









Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti