Makiyaj edərkən buraxılan səhvlər

Makiyaj edərkən buraxılan səhvlərQüsursuz görünmək hər bir xanım üçün vacibdir. Bu səbəbdən makiyajla gözəlliyi daha önə çıxartmağa çalışırlar. Lakin bəzən yanlış rəng və məhsul seçimi onları olduğundan daha yaşlı görünməsinə səbəb olur.
Milli.Az Axşam.az-a istinadən xəbər verir ki, makiyajdan düzgün və yerində istifadə mütləqdir. Gecə makyajı ilə bütün gün gəzmək düzgün deyil. Bu həm dərinin nəfəs almasını əngəlləyir, həm də zamanla yaşlanma prosesini sürətləndirir. Günlük makiyajdan az və təbii görünəcək şəkildə istifadə etməyə çalışın. Bunun üçün aşağıdakı nüanslara diqqət yetirmək sizə yardımçı olacaqdır.
Tonal krem
Hamar və bərabər şəkildə ton əldə etmək üçün öncə düzgün rəngi seçmək lazımdır. Tonal krem dəri rəngindən bir ton tünd olmalıdır. Tonal kremi seçərkən məhsulun keyfiyyətli olduğunu yoxlayın. Məsələn, alacağınız məhsulu mağazada üzünüzə çəkib gün ərzində rənginin dəyişib-dəyişmədiyini yoxlayın. Çox çəkmək, rəngi yanlış seçmək və üzdə düzgün formada yaymamaq sizi yaşlı göstərməklə yanaşı gizlətməyə çalışdığınız qüsurları daha da büruzə verəcəkdir.
Tuşdan istifadə
Tuşun səliqəsiz və sıx istifadəsi kirpiklərin ağırlaşmasına səbəb olur. Təbii və daha gənc görünməsi üçün az istifadə edin. İstifadə etdiyiniz tuşun kirpiklərinizdə yetərsiz olduğunu düşünürsünüzsə, laynerlə kontur çəkərək istədiyiniz həcmi tarazlaya bilərsiniz.
Konturu səhv çəkmək
Konturu qalın və ya düzgün olmayan şəkildə çəkmək sizi daha yaşlı göstərərcəkdir. Üz cizgilərinizi olduğundan daha zərif və kiçik göstərməyə çalışarkən, tam əksi ola bilər. Tünd çalarlardan deyil, ənlik kimi daha xəfif tonlarla təbii kontur çəkmək üzünüzü daha təravətli göstərəcəkdir. 
Qaş aralarını doldurmaq
Qaşdakı boşluqları həddindən artıq tünd karandaşla doldurmaq üzünüzü kobud göstərəcəkdir. Daha açıq rəng və ya daha az istifadə edərək fırça və ya qaş darağı ilə yaymağa çalışın. Artıq olan tündlüyü silməyə çalışın. Bu zaman təbii qaşlara sahib olacaqsınız ki, bu da sizi yaşınızdan daha gənc görünməyinizə imkan verəcək.
Milli.Az  / news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 1081   Tarix: 06 iyun 2023
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Astma xəstəliyinin yeni müalicə üsulu kəşf edildi - 50 il sonra

Astma üçün yeni müalicə üsulu kəşf edilib. xarici mətbuata istinadla xəbər verir ki, İngiltərədə həkimlər "Benralizumab" adlı dərmanın klinik sınaqlarını keçiriblər. Dərmanın klinik sınaqları onun ağır xəstəliy

.

"Respublikanski"nin xəstələri yollarda qalıb

Respublika Klinik Xəstəxanasında təmir aparılması xəstələr üçün çətinliklər yaradıb. Hazırda vətəndaşlar əvvəlcə xəstəxanaya üz tuturlar, oradan onların bir hissəsi Bilgəhdə yerləşən modul tipli xəstəxanaya yönləndirilər

.

Az miqdarda spirtli içkinin ziyanı var?

Alimlər alkoqollu içkiləri normada qəbul etdikdə sağlamlığa fayda verdiyini açıqlayıb. -a istinadən bildirir ki, alkoqol uzun müddətdir ki, bir çox insanın gündəlik həyatının bir hissəsidir, lakin onun sağlamlığa təsiri həl

.

Gecələr bunları yeməyin, yoxsa

Gecələr tərəvəz yeməməlisiniz. Beləki, qaz əmələ gətirən tərəvəzlər (paxlalılar) mədədə şişkinlik və ağrıya səbəb olur, həmçinin nişasta ilə zəngin tərəvəzlər (kartof, şirin kartof, qarğıdalı) qlükoza səviyyəsini artırı

.

Həzmi yaxşılaşdırıb, qaraciyəri qoruyan tərəvəz açıqlandı

Badımcanın mineral və vitamin tərkibi kifayət qədər genişdir. Sağlamlıq üçün faydalı olan bu tərəvəz bir çox xəstəlik riskini azaldır. . xəbər verir ki, tərkibində C vitamini, B6 vitamini, K vitamini, maqnezium, fosfor, manqan

.

Bu qidalar xərçəng yaradır - SİYAHI

Qırmızı ət və bəzi işlənmiş qidalar xərçəng riskini artırmaq potensialına malikdir. xəbər verir ki, xüsusilə, Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatının (ÜST) məlumatlarına görə, işlənmiş ətlər (kolbasa, sosiska, pastırma kimi) "kanserogen"

.

Bu əlamətlər varsa, orqanizm XƏSTƏDİR

Orqanizm ayrı-ayrı orqanlardan ibarət olsa da, ümumi bir sistemdir. Bu sistemin işində pozulma olarsa digər sistem və orqanlarla əlamətlərlə özünü göstərir. Elə əlamətlər var ki, bu zaman keçəcəyini gözləmək olmaq. -a istinadl

.

Tünd şokoladın faydası

Tünd şokoladın tərkibində olan flavonoidlərin ürək-damar sağlamlığını yaxşılaşdırdığı və insult riskini azaltdığı sübut edilib. qafqazinfo-ya istinadən xəbər verir ki, bu barədə məlumat Birmingem Universitetinin alimlər

.

Səhər yeməyində bu qidalar xərçəng yaradır

Səhər yeməyində kolbasa ilə sendviçdən istifadə onkoloji xəstəliklər yarada bilər. -a istinadən bildirir ki, bu barədə ABŞ alimlərinin hesabatında bildirilib. "Əgər siz səhər səhər yeməyində adətən çörək və kolbasa yeyirsinizsə

turlar.az

sonxeber.az həkim məsləhəti donlar 2024 sac duzumleri kosmetoloq kokteyl paltarlari qüsl almaq qaydası tük çıxartma bayati nizami gencevi vətən haqqında atalar sözləri usaq geyimleri bayatılarımızda vətən həsrəti