Vazelinin bilmədiyimiz faydalı xüsusiyyətləri

Vazelinin bilmədiyimiz faydalı xüsusiyyətləriİstər gözəllikdə, istərsə də həyati problemlərdə Vazelinin bilmədiyimiz 20 fərqli istifadə qaydası mövcuddur:
- Təraşdan sonra dərinizi yumşaldır.
- Gözəl dodaqlar üçün çox effektiv təsir vasitəsidir.
- Bədəninizin günəşdə qaralmayan hissələrinə, xüsusilə dizlərinizin arxasına və biləklərinizin içinə çəksəniz, rəng fərqini aradan qaldıracaqdır.
- Qaşlarınıza çəkdiyinizdə həmin hissəni yumşaldır və qaşlarınızı daha ağrısız şəkildə aldırmanızda təsirli olur.
- Kirpiklərinizin böyüməsinə yardımçı olur. Gecə kirpiklərinizə çəkin və təsirini hiss edin.
- Quru dərinizə çəkdikdə dərhal təsirini göstərir.
- Saçlarınızı boyayan zaman alnınızın birləşdiyi hissəyə çəksəniz, boya üzünüzdə iz qoymayacaq.
- Quru və çatlamış dirsəkləri yumşaldır.
- Ətir vurduğunuz nöqtələrə çəksəniz, Vazelin ətrin daha qalıcı olmasını təmin edir.
- Vazelinin məsamələri tıxadığı haqda məlumat yanlışdır. Tam əksinə, daha yumşaq bir dəri üçün üzünüzə, boynunuza və qollarınıza çəkə bilərsiniz.
- Dişinizə bulaşan dodaq boyası Vazelin çəkdiyinizdə yox olacaqdır.
- Gecədən qalan makiyajın təmizlənməsini böyük nisbətdə asanlaşdırır.
- Göz makiyajının altına, yanaqlarınıza və dodaqlarınıza çəkdiyiniz zaman daha parlaq və daha təzə görünüş əldə edə bilərsiniz.
- Aksessuarlarınıza yeni təsirli görünüş verir. Ayaqqabılarınıza az miqdarda çəkin və fərqi görün!
- Saçlarınızın ucları sağlam görünmürsə, az miqdarda saçlarınıza çəkin.
- Geyimlərinizə bulaşmış makiyaj izi varsa, üzərinə Vazelin çəkərək daha asan çıxmasını təmin edə bilərsiniz.
- Dırnaq boyasını növbəti dəfə daha asan açmaq üçün qapağın altına Vazelin çəkin.
- Pilinq olaraq da Vazelindən istifadə edə bilərsiniz. Dəniz duzu ilə qarışdırın və duşdan sonra bədəninizə çəkin.
- Taxma kirpik yapışdırıcısını asan çıxarmasına yardımçı olur.
- Qulaq məmənizi dəldirən zaman çəkəcəyiniz Vazelin həmin hissəni sürüşkən edir və beləliklə prosedur də daha ağrısız və asan olur.
Milli.Az /news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 1579   Tarix: 26 oktyabr 2021
f Paylaş


Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Dondurulmuş ət nə qədər müddət saxlanıla bilər?

Mütəxəssislər dondurulmuş ətin təhlükəsiz şəkildə saxlanması ilə bağlı vacib məqamları açıqlayıb. xəbər verir ki, onların sözlərinə görə, ət məhsullarını düzgün dondurmaq qida zəhərlənməsinin qarşısını almaq və qidanın keyfiyyətin

.

Qəhvə "Alzeymer" xəstəliyindən xilas edir - ARAŞDIRMA

Bir qrup rusiyalı alim təbii pirokatexin antioksidantı əsasında Altsheymer xəstəliyinin müalicəsinə yaxşı təsir göstərən yeni molekullar aşkarlayıb. xəbər verir ki, bu barədə Rusiya Elmlər Akademiyası bildirib. Qeyd olunu

.

Çox adam elə bilir ki, eyni xəstəlikdir, amma.. - Həkim fərqi açıqladı

Həkim soyuqdəymə və qrip simptomları arasındakı fərqləri açıqlayıb. xəbər verir ki, soyuqdəymə və qrip arasında əsas fərqlərdən biri simptomların inkişaf sürətidir. Bu barədə Puerto-del-Sur, Monteprinsipe və Torrelodone

.

Arıqladan, tox saxlayan, enerji verən super qida – Çia toxumu

Son illər sağlam qidalanma trendlərinin əsas komponentlərindən biri kimi çia toxumu xüsusi populyarlıq qazanıb.   -a istinadən xəbər verir ki, kiçik ölçülü olmasına baxmayaraq, çia toxumu yüksək miqdarda vitamin, mineral

.

Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları

Pandemiyada insanların immuniteti gücləndirən təbii məhsullara marağı da artdı. Bu qidalardan ən önəmlisi isə udi hindi bitkisidir. Udi hindinin faydaları saymaqla bitmir. Bəs udi hindi bitkisi nədir?. xəbər verir ki, ə

.

Saqqızla bağlı məşhur mif puç oldu

"Udulmuş saqqızın bədəndə 7 il qalması barədə deyilənlər mifdən başqa bir şey deyil". xəbər verir ki, bunu həkim-qastroenteroloq Anastasya Gostrous deyib. Uşaqlıqdan eşitdiyimiz "Saqqız mədədə yeddi il qalır"

.

Kolbasanın üstündə bu söz varsa, qəti almayın

Mağazada yaxşı kolbasa seçmək üçün məsləhətlər verilib. xəbər verir ki, bu sahə üzər ekspert Yelena Medkovanın sözlərinə görə əsas meyar qablaşdırmanın dizaynı yox, məhsulun texnoloji göstəriciləridir. "Bişmiş kolbas

.

Kolbasa 2 ağır xəstəliyə səbəb olur

Həkimlər gündəlik rasionda ən təhlükəli qidalardan birinin kolbasa olduğunu bildirirlər. xəbər verir ki, qastroenteroloq Yevgeniya Melnikova emal olunmuş ət məhsullarının həddindən artıq istehlakının ağır sağlamlıq fəsadlar

.

Qışda axşam 7-dən sonra yeməyi dayandırın - Yoxsa

Qışda ideal şam yeməyi vaxtı açıqlanıb. xəbər verir ki, rusiyalı diyetoloq Valentina Palatsso qış aylarında şam yeməyini saat 18-19-a qədər yeməyi tövsiyə edir. O bildirir ki, qışda gün işığının azalması səbəbindən melatoni

turlar.az

makiyaj instagram yay geyimləri 2025 toy makiyajlari cennet almasindan murebbe reyhan kampotu xinayaxdi bayatilari cinsiyyet kosmetika geyim şəkərbura haqisda novruz bayramına aid penis