Yumurtaları belə bişirsəniz, uzun müddət qalacaq: evdar qadınlar BİLMƏLİDİR
Qaynadılmış yumurtaları daha uzun müddət saxlamaq üçün bişirmə zamanı qabığın çatlamasına yol verməmək lazımdır.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, bu barədə danışan aşpaz Yuliya Arkhipova bunu necə edəcəyimizi izah edir.
Yumurtaları necə qaynatmaq olar ki, daha uzun müddət dayansınlar?
Birincisi, yeməkdən təxminən 30 dəqiqə əvvəl, yumurtalar soyuducudan çıxarılmalı və otaq temperaturuna qədər istilənməlidir.0
İkincisi, yumurtaları aşağı istilikdə qaynatmaq lazımdır. Güclü qaynama qabığın çatlamasına səbəb olur.
Üçüncüsü, tava böyük olmalıdır, buna görə də yemək zamanı yumurtalar bir-birinə daha az dəyəcək.
Pişirmə müddətinə gəlincə, yumurtaları 5-8 dəqiqə qaynar suda saxlamaq kifayətdir.
Milli.Az









Ayaz Almaniyada konsert verəcək
"Zəfər marşı" — Bəstəkar Tural Bakuvidən yeni kompozisiya
Fərdadan 'Survivor'a qatılması haqda iddialara CAVAB
Fərda və Elməddin barışdı
Həyat yoldaşım sevmədiyi üçün bunu etmirəm
Barbi'yə bənzəmək istəyirdi: 27-ci əməliyyatında həyatını itirdi
O məşhurlarla bağlı qərar verildi
100 baldan 99-nu qazandı: Ən sağlam çay məlum oldu
Dua Lipa ana olacaq
Şirin yuxunun sirri bu yeməkdədir
Bu ədviyyatı pəhrizinizə əlavə edin – Şəkəri azaldır və ürəyi qoruyur
Ağzınızdakı belə dəyişikliklər infakrtın xəbərçisi ola bilər