Dondurulmuş qidaların gizli təhlükəsi
Dondurulmuş qidalar düzgün istehsal, saxlanma və istifadə qaydalarına əməl edildikdə təhlükəsizdir. bildirir ki, bununla belə, onların təhlükəsizliyi və qidalanma dəyəri bir neçə faktordan asılıdır:. Dondurulmuş Qidaları
Gündə 6 dənəsini yemək bədəni dəmir və kalsiumla doldurur
Antioksidantlarla zəngin əncir südü immunitet sistemini gücləndirir. Əncir südündə olan antioksidantlar bədəni sərbəst radikalların zərərli təsirlərindən qorumağa kömək edir. -a istinadla xəbər verir ki, bu süd kalsium, maqneziu
Arıqlamaq istəyənlərin nəzərinə
Hər bir fəsildə süfrələrin bəzəyi olan limon sağlamlıq baxımından çox faydalıdır. C vitamini deposu sayılan bu meyvə bədəndən sərbəst radikalları xaric edərək, antioksidan vəzifəsini yerinə yetirir. Eyni zamanda immunitet
Möcüzə yaradan vazelin nələrə qadir imiş?
Vazelin (petrolatum) uzun illərdir dəriyə qulluqda geniş istifadə edilən, çoxfunksiyalı bir məhsuldur. Onun nəmləndirici və qoruyucu xüsusiyyətləri bir çox dəri problemlərinin həlli üçün əlverişli vasitədir. xəbər vazelini
İdeal səhər yeməyi necə olmalıdır?
İdeal səhər yeməyi, bədənin günə enerji ilə başlaması üçün lazımlı qida maddələrini təmin etməlidir. Bu yemək balanslı şəkildə karbohidratlar, zülallar, sağlam yağlar, liflər və mikroelementlərlə zəngin olmalıdır. ideal səhə
Qəfil ölüm bu qan qrupundan yan keçir
Hematologiyanın inkişaf tarixi bir əsrdən çox əvvələ gedib çıxır və onun əsas məqamı 1900-cü ildə Avstriya həkimi Karl Landtheiner tərəfindən qan qruplarının kəşfi olub. -a istinadla xəbər verir ki, bu elmi nailiyyət tib
Bu dərmanların istifadəsi ölümə səbəb olur - XƏBƏRDARLIQ
Ağrıkəsicilərin, xüsusən də qeyri-steroid iltihab əleyhinə preparatların (NSAİİ) müntəzəm istifadəsi mədə zədələnməsinə səbəb ola bilər. xəbər verir ki, bu dərmanlar mədənin qoruyucu selikli qatını zəiflədə və ya turşu istehsalın