44 yaşlı qadın sadə üsulla 53 kq arıqladı

44 yaşlı qadın sadə üsulla 53 kq arıqladı44 yaşlı Reyçel Daun hamiləlikdən sonra iki il ərzində 53 kiloqram arıqlamağa müvəffəq olub.
Milli.Az publika.az-a istinadla xəbər verir ki, qadının bu barədə hekayəsi "Daily Star" nəşr olunub.
2016-cı ildə qadın ikinci övladını dünyaya gətirib və çəkisi 95 kiloqrama çatıb. Daun əvvəllər də kök olub, lakin ikinci hamiləliyindən sonra daha da kökəlib. O, etiraf edib ki, artıq çəkisi səbəbindən özünü narahat hiss edib və bəyəndiyi heç nəyi geyinə bilməyib.
"Çəki ilə bağlı həqiqətən təşvişə düşmüşdüm və oğluma hamilə olanda o qədər şişmişdim ki, nişan üzüyünü taxa bilmirdim", - qadın bildirib.
O, üç il arıqlamağa çalışsa da, ciddi bir nəticə əldə edə bilmədiyini vurğulayıb. Bundan əlavə, hər iki hamiləlik zamanı qadın ağır xəstə olub və antibiotik qəbul edib. Onda bütün qidalar qrupuna qarşı intolerans inkişaf edib, həzmi pisləşib və çəkisi sürətlə artıb. Nəticədə Daun aşkar edib ki, sadə yeməklər - ət bulyonu və kefir orqanizmdə iltihabi prosesləri yavaşlatmağa və tez arıqlamağa kömək edir.
O, tərəvəz, kinoa toxumu, avokado, qoz-fındıq və kakos ilə ağ ət və ya balıq supu pəhrizinə keçib. Kefirlə yanaşı quru meyvələr də yeyib. Nəticədə, iki ay yarım ərzində 16 kiloqram arıqlamağı bacarıb. Daun bütün bu müddət ərzində çəkisini ölçmədiyini də etiraf edib və bildirib ki, bu qədər çəki itirmək özünə də sürpriz olub.
Qadın özü tərtib etdiyi pəhrizə riayət etməyə davam edib və iki il ərzində 53 kiloqram arıqlayıb. "İndi özümü gəncliyimdən daha yaxşı hiss edirəm. Təbii məhsullar və kefir ilə bulyon yeməyə davam edirəm. Dərim, dırnaqlarım və saçlarım heyrətamiz görünür və həzmim əladır", - Daun bildirib.
"İnsanlar mənim dəyişiyikliyimə və xüsusən də sağlamlığımı nə qədər tez bərpa etdiyimə heyran qaldılar" , - hazırda itlər üçün məhsul istehsal edən iki şirkətin sahibi olan qadın yeunda vurğulayıb.
Milli.Az

Xəbərlər     Baxılıb: 863   Tarix: 10 aprel 2024
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Qış xəstəliklərinə qarşı müdafiə - Gündəlik C vitamini dozası

Qışda immuniteti gücləndirən C vitamini bədən tərəfindən istehsal olunmadığı üçün gündəlik qidalarla qəbul edilməlidir. xəbər verir ki, kardioloq Dr. Demet Erciyesin sözlərinə görə, C vitamini çatışmazlığı yorğunluq, zəiflik

.

Çox yeyənlər niyə gec doyur? - Səbəb açıqlandı

Müasir həyat tempi səbəbindən insanlar çox vaxt yeməyi tələsik yeyir. Sürətli yemək vərdişi stress və narahatlığı artıra bilər. xəbər verir ki, rusiyalı nevroloq Marianna Cikiya bildirib ki, bu vərdiş narahatlıq və stres

.

Azərbaycanlıların gündəlik səhər vərdişi xərçəng yaradır

Bal yeyən xərçəng xəstəliyinə tutula bilər. xəbər verir ki, mütəxəssislər bu qənaətə gəliblər. Araşdırmalar nəticəsində müəyyənləşdirilib ki, dünyanın ən sağlam qidalarından olan bal belə düzgün formada qəbul edilmədikd

.

Miqren ağrılarını yüngülləşdirə biləcək üsullar AÇIQLANDI

Miqren dünya üzrə milyonlarla insanın həyat keyfiyyətinə təsir edən, kəskin və dözülməz baş ağrıları ilə müşayiət olunan nevroloji problem sayılır. -ın məlumatına görə, mütəxəssislər bildirirlər ki, bəzi sadə üsullar miqre

.

Turşunun faydaları nədir?

Turşu evdə şüşə qabda və gigiyenik şəraitdə hazırlanarsa, sağlamlıq üçün faydalıdır. Həftənin 2 günü ovuc içi qədər istehlak edilməlidir. Sadəcə, sirkə və duz ilə hazırlanmış, tərkibində konservant olmayan turşuların istifad

.

Ömrü uzadan 10 qida açıqlandı - Daim yeyənlər həkimə getmir

Dünyanın ən güclü 10 qidası açıqlanıb. xəbər verir ki, "Forbes" sağlamlıq üzrə aparılan araşdırmalar əsasında mütləq istifadə edilməli olan 10 təbii qidanın siyahısını açıqlayıb. Bu məhsulların orqanizmi gücləndirdiyi

.

Orqanlara bənzəyən qidalar

Təbiətdə elə qidalar var ki, həm forması ilə müəyyən orqanı xatırladır həm də həmin orqan üçün faydalı təsirə malikdir. xəbər verir ki, bu oxşarlıq təsadüfi sayıla bilər amma bir çox araşdırmalar bu uyğunluğun sağlamlığ

.

Yumurtanı soyuducuda tərs saxlayın - Görün nə olacaq

Yumurtanı soyuducuda saxlama forması onun təravətinə təsir edir. xəbər verir ki, yumurtanın soyuducuda necə yerləşdirilməsinin onun keyfiyyətinə birbaşa təsir edir. Araşdırmalara görə yumurtaların sivri ucu aşağı, enlənmi

.

Soyuducuya ikinci dəfə qoyulanda zəhərə çevrilir - 5 əsas qida

Buzu açıldıqdan sonra bəzi qidaları yenidən soyuducuya qoymaq olmaz. xəbər verir ki, bunu həkim Hüseyin Tapik deyib. Onun sözlərinə görə donu açılmış bəzi qidaları yenidən soyuducuya qoymaq ciddi sağlamlıq riskləri daşıyır

turlar.az

geyim dəbləri geymler 2025 geyim şəkilləri doğumu necə keçirtdim geyim 2025 sizanaqlara qarsi neyrosirkulyator distoniya kosmetika uzeyir hacibeyli uşaq şeirləri toyuq salati bayatı sac duzumleri