badambura

.

Badambura

Ərzaqlar:. Xəmir üçün:. 900 q un. 2-3 yumurta. 200 q kərə yağı. 2 x.q xama. 1 ç.q quru maya. Aparanadək süd. İçlik üçün: . 500 q badam ləpəsi. 500 q şəkər tozu. 1/4 ç.q hil. Yağlamaq üçün: 400-450 q kərə yağı. Hazırlanması:

.

Bayramda aldığımız kiloları necə verək? – mütəxəssis AÇIQLADI

Novruzda hər birimizin bayram süfrəsini növbənöv şirniyyatlar, milli yeməklərimiz bəzəyir. Bayramda bolluca paxlava, şəkərbura, qoğal, badambura və saymaqla bitməyən şirniyyatlardan yeyib, kefini çıxartdıq. Lakin bayramd




badambura melumatlari 2025, badambura haqqinda melumat , badambura xeberleri, badambura haqqinda ətraflı xanim.az saytında öyrənə bilərsiz

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az donlar 2025 makiyaj etmek qaydalari qaşların formalari boyuk qadin dosleri içkilər qanda viruslar aliment öhdəlikləri haxisda mikayıl abdullayev ağır itki englishdilində qulaq novruz bayramına aid hakıştalar