Balıq niyə limonla yeyilməlidir? - Beş əsas SƏBƏB
Restoranlarda balıq və dəniz məhsulları yeməkləri bir səbəbə görə limonla verilir.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, aşpaz Yuliya Arxipova balıq yeməklərinin nəyə görə limonla yeyilməsinin səbəbini açıqlayıb.
Birincisi, gözəldir. Balıq yeməklərini bəzəmək üçün göyərti, bibər, pomidor da istifadə edə bilərsiniz.
İkincisi, limon suyu, bişdikdən sonra da qala biləcək balıq qoxusu da daxil olmaqla kəskin qoxuları yatırmağa qadirdir.
Üçüncüsü, daha dadlıdır: duzlu balıq və turş limon dadların əla kontrastını yaradır.
Dördüncüsü, limon balığın təzə qalmasına kömək edir. limon turşusu təbii qoruyucudur.
Bundan əlavə, limon turşusu yemək zamanı filetoyu bir yerdə saxlayır, parçalanmasının qarşısını alır.
Milli.Az









8 mart – Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə təbrik
Yuxuda sevdiyin insanı görmək
Kişiləri ehtiraslandıran sözlər
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Öd kisəsi ağrıyanda nə etməli? - 5 MƏSLƏHƏT
Paltarları niyə radiatorların üstündə qurutmaq olmaz?
Qrip zamanı isti vanna qəbul etmək təhlükəlidir
İspanaqdakı qum və palçığı yox edən təəccüblü üsul: 1 qaşıq bəs edir
Acılı, yağlı, yoxsa turş? - Mədə üçün ən zərərli qida
"Mobil telefonlarda olan bakteriyalar unitazdan 18 dəfə çoxdur"