Bu meyvənin tumlarını qətiyyən atmayın - Möcüzəvi faydaları - FOTO

Bu meyvənin tumlarını qətiyyən atmayın - Möcüzəvi faydaları - FOTONoyabr ayının gəlişi ilə bazar piştaxtalarında yerini alan heyvanın insan sağlamlığına müsbət təsirləri bəllidir.

Publika.az tövsiyə edir ki, bu sərvətin meyvəsi ilə yanaşı, tumlarından da istifadə etmək olduqca yararlıdır.

Çünki vitamin baxımından zəngin olan heyva tumunun dəriyə qulluqda inanılmaz faydaları olur.

Mütəxəssislərin qənaətinə görə, heyva tumunda vitamin, mineral və antioksidant var. Bunun sayəsində ölü dəri hüceyrələri asanlıqla təmizlənir və qüsursuz dəri ortaya çıxır. Eyni zamanda, sızanaq ləkələri, günəş şüalarının buraxdığı izlər və doğuş ləkələri kimi problemlər də yox olur. Qırışıqlıq, dəri sallanmasının öhdəsindən gəlmək üçün heyva tumu əvəzedilməz özəlliyə sahibdir. Ən təsirli təbii nəmləndirici olan heyva tumu genişlənmiş məsamələri kiçildərək qara nöqtələrin yaranmasının qarşısını alır.

Heyva tumu ilə hazırladığınız maska ilə gözün altında yaranan göyərmələr və torbaların ortadan qaldırılmasına kömək edir.

Cildi nəmləndirən heyva tumu maskası

2 yemək qaşığı heyva tumu

1 stəkan təbii gül suyu

2 çay qaşığı badam yağı

Gül suyunun içinə heyva tumlarını töküb bir gecə kənarda gözlədin. Səhər tumları suyun içindən süzün və badam yağını əlavə edin. Qarışdırdıqdan sonra üzünüzə çəkib 20 dəqiqə gözləyin. Qalan suyu 1 həftə ərzində istifadə edə bilərsiniz. Bu maskanı həftədə iki dəfə tətbiq edə bilərsiniz.
Bu meyvənin tumlarını qətiyyən atmayın - Möcüzəvi faydaları - FOTOLəkələri yox edən heyva tumu maskası

1 heyvanın tumlarını çıxararaq üzərini örtəcək qədər su əlavə edin. Ardınca qarışığı 1 dəqiqə qaynadın. 4 saat gözlədikdən sonra dəridə ləkə olan yerlərə vurun. Üzünüzdəki ləkələr gedənə qədər bu maskanı tətbiq edin.

Xəbərlər     Baxılıb: 1452   Tarix: 05 fevral 2019
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Bahalısı da, 2 manatlığı da eyni işi görür, aldanmayın - Həkim

Bahalı diş fırçaları düşündüyünüz qədər fərq yaratmır. xəbər verir ki, bunu hollandiyalı stomatoloq parodontoloq Tima Tomassenin deyib. Alim müxtəlif klinik tədqiqatları müqayisə edərək adi və elektrikli fırçaların təsirin

.

Qatıq suyunu atmayın - tamam başqa faydası var imiş

Qatığın qapağını açdıqda üzərində toplanan sarımtıl suyu çox vaxt heç düşünmədən atırıq. Halbuki mütəxəssislərin sözlərinə görə, bu maye qatığın qida dəyəri ən yüksək hissəsidir və immunitetdən tutmuş həzmin yaxşılaşmasın

.

Kimyəvi zəhər yükü ən yüksək olan meyvə və tərəvəzlər açıqlandı

Bir qrup mütəxəssisin daxil olduğu Pesticide Action Network UK (Böyük Britaniya Pestisitlərə Qarşı Fəaliyyət Şəbəkəsi) ölkənin hökumət nəzarətində olan kənd təsərrüfatı məhsullarındakı kimyəvi qalıqlara dair məlumatları təhli

.

Çipsdən niyə imtina etmək lazımdır? - Kardioloqlar açıqladı

Kardioloqların fikrincə, gün ərzində sağlam qəlyanaltılar istifadə etmək artıq çəkinin və ürək xəstəliklərinin qarşısını almağa kömək edir. Lakin nəyin yeyilməsi xüsusilə önəmlidir. . xəbər verir ki, "Parade" nəşr

.

Yaşlı hüceyrələri yenidən cavanlaşdırmaq mümkün olacaq

Alimlər hüceyrələrin enerji mərkəzləri olan mitoxondriləri yeniləməyin yeni üsulunu tapıblar. "Nanoflower" adlı texnologiya sayəsində sağlam kök hüceyrələrin istehsal etdiyi əlavə enerjinin, zədələnmiş və yaşlanmı

.

Yaddaşı gücləndirən iki təbii qoxu - Mütəxəssislər tövsiyə edir

Yeni araşdırmalar göstərir ki, bəzi təbii qoxuların inhalyasiyası zehni fəaliyyəti artırır, enerjini yüksəldir və diqqəti kəskinləşdirir. Xüsusilə çox kofein qəbulunun qan təzyiqini yüksəltməsi, hamilələr üçün risk yaratmas

.

Hər gün bişmiş sarımsaq yeməyin faydası

Bişmiş sarımsaq təzə sarımsaqdan da faydalıdır. xəbər verir ki, həkim Vladimir İvanov rasiona sobada bişmiş və ya qaynadılmış sarımsaq əlavə etməyin faydalarından danışıb. Həkim qeyd edib ki, məhz bu sarımsaq mədə-bağırsa

.

Üzərində E‑239 yazılan kürü almayın - Zəhər saçır

Üzərində urotropin əlavəsi barədə qeyd olan balıq kürülərini almaq məsləhət görülmür. xəbər verir ki, Rospotrebnadzor mütəxəssisləri rusiyalılara qırmızı ikranı E‑239 (urotropin) əlavəsi ilə almamağı tövsiyə edib. Bu konservan

.

Ümumiyyətlə zərərlidir, ancaq bir növü var ki, birbaşa "xəstəliyə dəvətnamədir"

Həkim ən zərərli kolbasa növünü açıqlayıb. xəbər verir ki, rusiyalı qastroenteroloq Yevgeniya Melnikova bildirib ki, hər gün sosiska və kolbasa yemək zərərlidir. "Bu məhsulların tərkibində çoxlu dad artırıcılar, duz

turlar.az

kosmetik vasiteler kosmetika mehsullari geymler 2025 vetenperverlik dolça bürcü yemək reseptləri janrlar kosmetika laylalar hesaplama burclər novruz hakistalari burcler haqqinda