Möcüzə yaradan vazelin nələrə qadir imiş?
Vazelin (petrolatum) uzun illərdir dəriyə qulluqda geniş istifadə edilən, çoxfunksiyalı bir məhsuldur. Onun nəmləndirici və qoruyucu xüsusiyyətləri bir çox dəri problemlərinin həlli üçün əlverişli vasitədir. xəbər vazelini
Gündə 6 dənəsini yemək bədəni dəmir və kalsiumla doldurur
Antioksidantlarla zəngin əncir südü immunitet sistemini gücləndirir. Əncir südündə olan antioksidantlar bədəni sərbəst radikalların zərərli təsirlərindən qorumağa kömək edir. -a istinadla xəbər verir ki, bu süd kalsium, maqneziu
2 manata yarım saatlıq xoşbəxtlik necə olur?
Tünd şokolad az miqdarda yeyildikdə orqanizm üçün heç də zərərli deyil. xəbər verir ki, tünd şokolad yedikdən sonra ilk yarım saat ərzində bədəndə bir sıra biokimyəvi proseslər baş verir:. Enerji artışı. Tünd şokoladın tərkibindək
Yeyirəm, amma doymuram. Niyə?
Doyduğunu hiss etməmək, adətən, yemək yeyərkən toxluq hissinin yaranmaması və ya bu hissi dərk etməmək vəziyyətidir. xəbər verir ki, bu hal bir neçə səbəbdən baş verə bilər. Məsələn, sürətli yemək yeyən insanlar beynin toxlu
İdeal səhər yeməyi necə olmalıdır?
İdeal səhər yeməyi, bədənin günə enerji ilə başlaması üçün lazımlı qida maddələrini təmin etməlidir. Bu yemək balanslı şəkildə karbohidratlar, zülallar, sağlam yağlar, liflər və mikroelementlərlə zəngin olmalıdır. ideal səhə
Dondurulmuş qidaların gizli təhlükəsi
Dondurulmuş qidalar düzgün istehsal, saxlanma və istifadə qaydalarına əməl edildikdə təhlükəsizdir. bildirir ki, bununla belə, onların təhlükəsizliyi və qidalanma dəyəri bir neçə faktordan asılıdır:. Dondurulmuş Qidaları
Nəyə görə xəstələr səhərə yaxın ölür?
Əksər xəstəxanalarda və eləcə də evdə xəstə ölümləri, infarktlar səhərə yaxın qeydə alınır. Saat 5-6 aralığı kritik saatdır. -a istinadən xəbər verir ki, tibb elmləri doktoru Yuriya Serebryanskaya bunun səbəbini orqanizmd