Kolbasa və sosiskalar xərçəng yaradır
Mütəxəssislər xəbərdarlıq edirlər ki, emal olunmuş ət məhsulları, xüsusilə də kolbasa və sosiskalar müntəzəm şəkildə qəbul edildikdə sağlamlıq üçün ciddi təhlükə yarada bilər. xəbər verir ki, araşdırmalara görə, bu məhsulları
Ağciyəri qoruyan qidalar
Sərbəst radikalların ağciyər toxumasına verdiyi zərərin qarşısını ağciyərlərə faydalı qidalarla almaq mümkündür. Sitrus meyvələri, kivi, çiyələk və brokoli kimi C vitamini ilə zəngin meyvə və tərəvəzlər xüsusilə ağciyər üçü
Cəmi 3 ədəd yemək orqanizmi başdan-ayağa gücləndirir
Mütəxəssislərin fikrincə, ən faydalı qoz illərdir bildiyimiz adi qoz deyil, Braziliya qozudur. Selenium, omeqa-3 yağ turşuları, vitamin və minerallarla zəngin olan bu qida immuniteti gücləndirir, dərini cavan saxlayır v
Ayaqda göbələk xəstəliyinin qarşısının alınması
Ayaqda göbələk xəstəliyinin qarşısının alınması. Ayaq göbələyi adətən ayaq barmaqları arasında, daban və pəncədə patogen göbələklər tərəfindən törədilən və mikoz adlanan xəstəlikdir. Adətən onixomikoz adlanan dırnaq göbələy