Səhər yeməyində çörək yeyənlər iki dəfə düşünsün
Mütəxəssislərin fikrincə, səhər yeməyində seçilən çörəyin növü sağlamlığımıza düşündüyümüzdən də çox təsir edir. Ağ çörək qısa müddət toxluq hissi versə də, qan şəkərini sürətlə artırır, nəticədə gün ərzində yorğunluq, aclı
Bu insanlar qırmızı ət yeməyi "unutsunlar"
Son araşdırmalar göstərir ki, qırmızı ətin həddindən artıq qəbulu həm ürək-damar xəstəlikləri, həm də bəzi xərçəng növlərinin yaranma riskini artırır. xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, qidalanma üzrə mütəxəssislə
Beyinə zərər verən qidalar açıqlandı
ABŞ-də aparılan yeni araşdırma beyin sağlamlığı üçün ən zərərli qidələrin ultra işlənmiş ət məhsulları və şəkərli içkilər olduğunu göstərib. xəbər verir ki, Virginia Tech Universitetindən alimlərin həyata keçirdiyi tədqiqatda
Qadınlarda hormonal pozğunluğun əlamətləri açıqlandı
Qadınlarda hormonal pozğunluğun əlamətləri açıqlanıb. xəbər verir ki, endokrinoloq Alina Alkasheva bildirib ki, hormonal pozğunluq orqanizmdə hormonların istehsalının pozulmasıdır və bu həm artıq, həm də azlıq şəklində özün
Maqneziumu kimlər qəbul edə bilməz? - Xəbərdarlıq
Milyonlarla insan tərəfindən qəbul edilən maqnezium son illərin ən populyar əlavələrindən birinə çevrilib. Onu "bu günün mineralı" adlandırırlar - bəs doğrudanmı , yuxunu yaxşılaşdırır, həzmi tənzimləyir və beyin