Qarğıdalı turşusu RESEPTİ
Qarğıdalını bir çox insan sevir. Onu yay aylarında qaynadıb üzərinə duz tökərək yeyirlər. Hətda bu məhsulu qurudaraq ondan popkorn hazırlayırlar. Bunu uşaqdan tutmuş yaşlıya qədər hər kəs bəyənərək yeyir.
Lent.az bu məhsuldan alınan ən dadlı turşu reseptini təqdim edir.
Qarğıdağını 10 dəqiqə qaynadın. Suyunu atmayın, çünki suyu dadını daha da gözəl edəcək. Sonra qarğıdalını balaca-balaca doğrayın və xüsusi bankalara yığın. Hər bir banka içərisinə qara dənəvər istiot, nanə qurusu və ya elə sadəcə nanə əlavə edin.
Tərkibi:
1 dəfnə yarpağı
1 çay qaşığı xörək duzu tökün
2 xörək qaşığı üzüm sirkəsi
Ən sonda isə qarğıdalının qalan suyunu üzərinə əlavə edib, bankanın ağzını sıx şəkildə bağlayın.
Bu üsulla konservləşdirilən qarğıdalı turşusunu bir neçə ay saxlamaq mümkündür. Suyu və əlavələr sayəsində qış üçün faydalı bir qida məhsulu hazırlamış olacaqsınız.
Milli.Az









Hakışta
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Xalq artisti 'Görüşək'in remiks variantını təqdim edib - AUDİO
Bunları yesəniz, şirniyyatı unudacaqsınız
Dünyada ilk dəfə hamilə qadın qarın boşluğu açılmadan əməliyyat olundu
Spirtli içki ürək sağlamlığına belə təsir edir
50 yaşdan yuxarı insanlar bu vitamini İÇSİN
Nə çovdar, nə də kəpəkli… Ən sağlam çörək bunlar imiş
Ülviyyənin öldüyünə hələ də inana bilmirəm' - Xalq artisti