Qırmızı rəngli qidalarla bağlı - təəccüb doğuran faktlar
Qırmızı rəngli qidalar bizim səhhətimiz üçün çox faydalıdır.
Mütəxəssislər, immuniteti gücləndirmək üçün hər gün qırmızı rəngli qidalar qəbul etməyin əhəmiyyətli olduğunu bildirirlər. Qeyd olunan qırmızı qidalarla mütəmadi olaraq qidalanmaq bədənimizi yoluxucu xəstəliklərdən, bakteriyalardan və viruslardan qoruyacaq.
Qadınsaytı.az xəbər verir ki, pomidor, qırmızı alma, çiyələk, qarpız, moruq, albalı, turp kimi qırmızı rəngli qidalar immunitet sistemi üçün olduqca əhəmiyyətlidir. Qırmızı-bənövşəyi rəngli qidaların rənglərindəki canlılıq qan damarlarına da qüvvət verir. Bu kimi qırmızı rəngli qidalar olduqca təsirli bir antioksidantdır. Bir çox xəstəliyə qarşı qoruma təmin edir.
ATV.az