Qocalmaq istəməyənlər bu giləmeyvədən YESİNLƏR - FOTO
"Qaragilənin tərkibindəki antioksidantlar orqanizmin qocalma prosesinin öhdəsindən gəlməyə kömək edir, onu ləngidir.
Milli.Az xəbər verir ki, bunu Rusiyalı dietoloq Qalina Volkova deyib.
Həkimin sözlərinə görə, qaragilə yemək həm də bir çox xroniki xəstəliklərin riskini azaldır və ürək-damar sistemi, həzm sistemi və sinir sisteminin fəaliyyətinə müsbət təsir göstərir.
Volkova deyib ki, qaragilə beyin funksiyasını və tor qişanın vəziyyətini yaxşılaşdırır. /Publika.az
Milli.Az









Eldar 'boykot' olunmağından danışdı
Mənə fəxri ad lazım deyil' - Nura
Şahzadə Meqan oğurluqda ittiham olunur - FOTO
D vitaminini kim hansı formada qəbul etməlidir? - Açıqlama
Qaranlıqda telefona baxanlara xəbərdarlıq - Bu hormonun ifrazı zəifləyir
Gəlinimin xınasında öz musiqiçilərim məndən pul aldı' - Nazilədən etiraf
Alzheimerlə mübarizədə yeni ümid
89 yaşlı dietoloq bir gündə nə yediyini açıqladı: Yeganə əl çəkə bilmədiyi şey
Stress kişilərdə xərçəng yaradır
Pekkanda xərçəng aşkarlandı
Mənə pis rəy yazdıranlar elə öz həmkarlarımdır' - Əməkdar artist
Günay Pərvinin iddialarını yalanladı