Qocalmaq istəməyənlər bu giləmeyvədən YESİNLƏR - FOTO
"Qaragilənin tərkibindəki antioksidantlar orqanizmin qocalma prosesinin öhdəsindən gəlməyə kömək edir, onu ləngidir.
Milli.Az xəbər verir ki, bunu Rusiyalı dietoloq Qalina Volkova deyib.
Həkimin sözlərinə görə, qaragilə yemək həm də bir çox xroniki xəstəliklərin riskini azaldır və ürək-damar sistemi, həzm sistemi və sinir sisteminin fəaliyyətinə müsbət təsir göstərir.
Volkova deyib ki, qaragilə beyin funksiyasını və tor qişanın vəziyyətini yaxşılaşdırır. /Publika.az
Milli.Az









Ürək sağlamlığı üçün ideal şam yeməyi açıqlandı
Çağla prokuror rolunu canlandıracaq
Qlobal qripdən özümüzü necə qoruyaq?
Evrim Akın aparıcısı olduğu verilişdən ayrıldı
Heydər Əliyevin bizə ən böyük hədiyyəsi Prezident İlham Əliyevdir' - Xalq artisti
Güllünün qızı həbs edildi
İnnabın faydası və zərərləri
Xərçəngdən əziyyət çəkən yazıçı vəfat etdi
Megadeth' İstanbulda konsert verəcək
Ülviyyə özünə yarım milyonluq ev aldı
Bu vərdiş ölümcül ola bilər – Niyə qulaqcıqla yatmaq olmaz?
Nadir xanımı və yeni doğulan nəvəsi ilə - Foto
Masterşef'in iştirakçısı qəza törətdi
ABŞ-də mətbəx mebeli ilə əlaqəli təhlükəli xəstəlik AŞKARLANDI