Qocalmaq istəməyənlər bu giləmeyvədən YESİNLƏR - FOTO
"Qaragilənin tərkibindəki antioksidantlar orqanizmin qocalma prosesinin öhdəsindən gəlməyə kömək edir, onu ləngidir.
Milli.Az xəbər verir ki, bunu Rusiyalı dietoloq Qalina Volkova deyib.
Həkimin sözlərinə görə, qaragilə yemək həm də bir çox xroniki xəstəliklərin riskini azaldır və ürək-damar sistemi, həzm sistemi və sinir sisteminin fəaliyyətinə müsbət təsir göstərir.
Volkova deyib ki, qaragilə beyin funksiyasını və tor qişanın vəziyyətini yaxşılaşdırır. /Publika.az
Milli.Az









Ajda Pekkan villasının təmirinə 30 milyon xərclədi
Qazaxıstanda musiqiçilər arasında dava düşdü - Müğənninin burnu sındı
Çarpıntı'final qərarı aldı
Şəbnəm Tacirin oğlunun nişanına getmədi
Ziyansız kimi görünüb, zəhər saçan içkilər açıqlandı
Ömrü uzadan 10 qida açıqlandı - Daim yeyənlər həkimə getmir
Yumurtanı soyuducuda tərs saxlayın - Görün nə olacaq
Oksana bu teatrda çalışacaq
Hər 45 dəqiqədən bir oturmağa ara vermək lazımdır: Hərəkətsiz bədəndə nələr baş verir?
Xəzər Süleymanlı bu radioda aparıcılıq edəcək
Türk kişiləri yaraşıqlılığa görə dünya ikincisi oldu