Bu 2 məşhur çörək növü maddələr mübadiləsini pozur
Bəzi çörəklər, sağlıqlı görünsələr də, iltihaba səbəb ola və maddələr mübadiləsini yavaşlada bilər, bu da sağlamlığınıza və çəkinizə mənfi təsir göstərə bilər. . bildirir ki, mütəxəssislər ən təhlükəliləri arasında ağ çörəy
Bu peşədə işləyənlər ağır xəstəliyə tutula bilər
Alimlər peşə sahibləri və tutulduğu xəstəliklərlə bağlı araşdırma aparıblar. xəbər verir ki, onlar 421.899 ingilis və Amerikalının iştirak etdiyi məlumatları incələyiblər və maraqlı nəticələr əldə ediblər. Araşdırmaya görə DEH
Xurmanı çox yeyənlərə zərəri ilə bağlı XƏBƏRDARLIQ
Xurma çoxlarının parlaq dadı və zəngin qida tərkibinə görə sevdiyi dadlı və sağlam meyvədir. Tərkibində maqnezium, kalium, A və C vitaminləri var və qış mövsümündə onu bir çox meyvələr arasında sevimli edən xoş şirin dad
Bu şəxslərə şaurma yemək olmaz
Şaurma fəst-fud qidalar siyahısına daxildir, amma bəzi insanlar özləri də bilmədən onu yeməklə xəstəliklərini artırır. xəbər verir ki, həkim Nataliya Lazurenko kimlərə şaurmanın zərərli ola biləcəyini açıqlayıb. "Şaurmanı
Yaddaş gücünü artıran 9 sadə vərdiş
Yaddaşımız və bildiklərimizi yadda saxlamaq qabiliyyətimiz gündəlik həyatımızda mühüm rol oynayır. Sağlam beyinə sahib olmaq üçün yaddaşınızı güclü saxlamaq vacibdir. Kiçik vərdişlərin beynimizin məlumatı saxlamaq və xatırlama
Nə qədər spirtli içki içsək insult olarıq?
Spirtli içki qəbul edən insanlarda insult inkişaf riski əhəmiyyətli dərəcədə yüksəkdir. Qalueya Universitetinin tədqiqatçıları alkoqolun miqdarının beyin iflici ehtimalına necə təsir etdiyini təhlil ediblər. İnsult beyind
GMO-lu qidalara necə nəzarət olunmalıdır?
Bir neçə gün əvvəl Azərbaycan Qida Təhlükəsizlik Agentliyi tərəfindən 3 qənd məhsulunda kükürd dioksidin miqdarının normadan artıq olduğu müəyyən edilib. Eyni zamanda, İran İslam Respublikasından idxal edilən bəzi qida məhsullarıı