Qəhvənin xeyirli xüsusiyyəti açıqlandı
Yeni araşdırmaların nəticələrinə görə, qəhvə yaşla əlaqədar əzələ kütləsinin itirilməsinin qarşısını alır. -a istinadən bildirir ki, alimlərin sözlərinə görə, qəhvə qəbulu sarkopeniya inkişafının qarşısını alır. Sarkopeniy
Qaynadılmış yumurta suyunun möcüzəsi
Çoxumuz adətən qaynadılmış yumurtanın suyunu çölə tökürük. Ancaq bu suyun faydalarını bilsəniz, vərdişinizi dəyişmək istəyəcəksiniz. Bilmədən tökdüyümüz bu su əslində gündəlik həyatın bir çox sahəsində istifadə edə biləcəyini
Ana bətnindəki uşağı autizmdən qoruyan məhsul
"Omeqa-3" yağ turşuları ilə zəngin balıqları daha çox yeyən qadınların autizmli uşaq dünyaya gətirmə ehtimalı daha azdır. -a istinadla bildirir ki, bu barədə "HealthDay" nəşri yazır. Qeyd olunub ki, alimlə
Yeməklərdən sonra çay və ya kofe içənlərin nəzərinə
Bir çoxları yemək yedikdən ağız dadını sonra çay və ya kofe ilə tamamlayır. Lakin ət və yaşıl yarpaqlı tərəvəzlərin üzərindən bunları içmək tövsiyə edilmir. -a istinadən xəbər verir ki, bu barədə "Daily Mail"
Bu çərəz gözlərə çox faydalıdır
Püstə həm ləzzətli, həm də sağlamlıq baxımından çox faydalı bir qida mənbəyidir. Zəngin vitamin və mineral tərkibi ilə püstə ürək sağlamlığından dəriyə qədər bir çox sahədə faydalıdır. -a istinadən püstənin faydalarını təqdi
Duzlu kələmin faydaları
Fermentləşdirilmiş qidalar bağırsaq sağlamlığı üçün yaxşıdır, çünki həzm üçün faydalı probiotiklər istehsal edir. -a istinadən xəbər verir ki, bunu qastroenteroloq Uill Bulseviç deyib. O bildirib ki, mədə-bağırsaq traktını
Hər gün bir ovuc kişmiş yeməyin faydaları
Quru üzüm kimi istifadə edilən kişmişinin orqanizm üçün bir çox faydaları var. Tərkibi maqnezium, kalium və bir çox faydalı minerallarla zəngindir. Mütəxəssislər gündəlik rasiona bir ovuc qara kişmiş əlavə etməyi məsləhə