91 yaşlı qadının sağlamlıq resepti - 15 ildir xəstəlik nədir bilmir

91 yaşlı qadının sağlamlıq resepti - 15 ildir xəstəlik nədir bilmir91 yaşlı qadın yaşından azı 20 il gənc görünməsi və hələ də yetəri qədər gücü olması ilə ətrafdakıların diqqətini cəlb edir.
Öz sağlamlıq reseptini o heç kimdən gizlətmir.
"15 il əvvəl mən yatağa düşdüm, xəstələndim, dedim ki, artıq sonumdur. Qonşumla son dəfə kilsəyə duaya getdim. Orda bu resepti mənə verdilər və dedilər ki, hələ bundan sonra çox illər yaşayacaqsan. Mən hazırlamaq istəmədim. Qonşum tez evə qayıdan kimi tapıb hazırladı. Bir gün bir qaşıq, sabahı bir qaşıq, bir də gördüm əmələ gəlirəm".
Milli.Az medicina.az-a istinadən həmin resepti təqdim edir.
3 ədəd yaxşı limon
3 baş sarımsaq
yarım litr yaxşı bal
Ətçəkəndən limonlar keçirilir, sarımsaq əzilir. Şüşə bankaya tökülüb, bal əlavə olunur. Ağzı bağlanıb, sərin, qaranlıq yerdə 7 gün saxlanılır.
Sonra istifadəyə hazırdır. Gündə 3 dəfə, hər dəfə bir çay qaşığı yeməkdən əvvəl qəbul edilir.
Milli.Az /news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 1729   Tarix: 07 mart 2020
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Orqanlara bənzəyən qidalar

Təbiətdə elə qidalar var ki, həm forması ilə müəyyən orqanı xatırladır həm də həmin orqan üçün faydalı təsirə malikdir. xəbər verir ki, bu oxşarlıq təsadüfi sayıla bilər amma bir çox araşdırmalar bu uyğunluğun sağlamlığ

.

Nə üçün əsnəyirik və niyə yoluxucudur?

Əsnəmək sadəcə yuxu əlaməti deyil, mürəkkəb bioloji prosesləri işə salır. xəbər verir ki, alimlər bildirir ki, əsnəmək beynin soyumasından, əzələlərin rahatlamasına, stresin azalmasına və diqqətin artmasına qədər bir sır

.

Ümumiyyətlə zərərlidir, ancaq bir növü var ki, birbaşa "xəstəliyə dəvətnamədir"

Həkim ən zərərli kolbasa növünü açıqlayıb. xəbər verir ki, rusiyalı qastroenteroloq Yevgeniya Melnikova bildirib ki, hər gün sosiska və kolbasa yemək zərərlidir. "Bu məhsulların tərkibində çoxlu dad artırıcılar, duz

.

Dondurulmuş ət nə qədər müddət saxlanıla bilər?

Mütəxəssislər dondurulmuş ətin təhlükəsiz şəkildə saxlanması ilə bağlı vacib məqamları açıqlayıb. xəbər verir ki, onların sözlərinə görə, ət məhsullarını düzgün dondurmaq qida zəhərlənməsinin qarşısını almaq və qidanın keyfiyyətin

.

Çipsdən niyə imtina etmək lazımdır? - Kardioloqlar açıqladı

Kardioloqların fikrincə, gün ərzində sağlam qəlyanaltılar istifadə etmək artıq çəkinin və ürək xəstəliklərinin qarşısını almağa kömək edir. Lakin nəyin yeyilməsi xüsusilə önəmlidir. . xəbər verir ki, "Parade" nəşr

.

Çox yeyənlər niyə gec doyur? - Səbəb açıqlandı

Müasir həyat tempi səbəbindən insanlar çox vaxt yeməyi tələsik yeyir. Sürətli yemək vərdişi stress və narahatlığı artıra bilər. xəbər verir ki, rusiyalı nevroloq Marianna Cikiya bildirib ki, bu vərdiş narahatlıq və stres

.

Ata olmaq üçün riskli yaş açıqlandı - Tək qadınlarda deyilmiş

Son illərdə doğum nisbətləri əsasən qadınların yaşı ilə əlaqələndirilsə də, mütəxəssislər kişilərdə də ata olmaq üçün "riskli yaş" anlayışının olduğunu bildirirlər. xəbər verir ki, Üroloq Prof. Dr. Murat Zorun sözlərin

.

Üzərində E‑239 yazılan kürü almayın - Zəhər saçır

Üzərində urotropin əlavəsi barədə qeyd olan balıq kürülərini almaq məsləhət görülmür. xəbər verir ki, Rospotrebnadzor mütəxəssisləri rusiyalılara qırmızı ikranı E‑239 (urotropin) əlavəsi ilə almamağı tövsiyə edib. Bu konservan

.

Soyuq havada çay əvəzinə su içmək daha faydalıdır

Havaların soyuması ilə insanlar bədəni isidən içkilərə xüsusilə çaya daha çox üstünlük verirlər. Lakin mütəxəssislər xəbərdarlıq edirlər ki, soyuq günlərdə çay əvəzinə su içmək orqanizm üçün daha faydalıdır. xəbər verir ki

turlar.az

gelinlikler geyim və ayaqqabılar geymler 2025 balaca qablarda keks ayaqqabi ve cantalar biznes qurmagin yollari tut aragi haqqinda kosmetika hakista sozler qoğalın nağlı ana haqqinda bayati rus dili 2ci ders opusme