Gəncləri erkən qocaldan içki və qidalar - Uzaq durun
Mütəxəssislər sağlamlığımıza mənfi təsir göstərən və erkən qocalmaya səbəb olan içki və qidaların siyahısını açıqlayıb. Erkən qocalmaya səbəb olan içkilər. Şəkərli qazlı içkilər - Bədəndə iltihabı artırır, kollagen istehsalın
Üzdəki qırışların qarşısını necə almaq olar?
Dəri qocalmasının təbii bir proses olmasına baxmayaraq, düzgün baxım və sağlam həyat tərzi ilə qırışların yaranmasını gecikdirmək mümkündür. xəbər verir ki, Harvard mütəxəssislərinin apardığı son araşdırmalara əsasən, qırışları
Qırx yaşdan sonra bu vitamini mütləq qəbul edin
"Yaşı 40-ı keçən şəxslər hökmən D3 vitamini qəbul etməlidir. Bu vitamin onların immunitet sisteminin güclənməsinə, qan təzyiqinin sabitləşməsinə, xərçəng riskinin azalmasına və qocalma prosesinin ləngiməsinə kömək edəcək".
Acqarına qəhvə içmək bu xəstəlikləri yaradır
Səhər acqarına həddindən artıq miqdarda qəhvə istehlakı həzm problemləri, yuxu pozğunluğu, narahatlıq, zəif sümük sağlamlığı, ürək döyüntüsü və susuzluğa səbəb ola bilər. xəbər verir ki, hər kəsin vazkeçilməz içkilərində
Niyə qəhvə yox, çay içməliyik?
Hər gün dünyada milyonlarla insan enerjini artırmaq və günə başlamaq üçün qəhvə içir. Ancaq çayın da ən azı qəhvə qədər faydalı olduğunu bilirdinizmi? Əslində, növbəti fincan içkinizi çayla doldurmaq sağlamlıq və həyat tərz
Niyə tez-tez xəstələnirik?
(Təsir mexanizmi: Beta qlükan bağırsağın selikaltı qatında makrofaqların spesifik reseptorları ilə birləşir, onları aktivləşdirir. Aktivləşmiş makrofaqlar limfositləri aktivləşdirir. Faqositozun aktivləşməsi sitokinləri
Min dərdə dəva, sehirli içki: Şalqam suyu
Şalgam suyu, xüsusilə Türkiyədə məşhur olan və əsasən qara turp, kök, su, duz və bulğur ilə hazırlanan sağlamlıq üçün faydalı bir içkidir. Tərkibində A, B, C və K vitaminləri, dəmir, kalsium, kalium və antioksidantlar var
Bu şəxslər mütləq psixoloqa müraciət etməlidirlər
Dırnaq yemək vərdişi bir çox insanlar üçün adi hal hesab olunsa da, mütəxəssislər bunu psixoloji pozğunluqla əlaqələndirirlər. xəbər verir ki, bu vərdiş uşaqlıq və yetkinlik dövrlərində yaranır. Dırnaq yemək vərdişi sıx qayğılar