Yaşıl bananın faydaları nələrdir?
Bananın hər növünün fərqli dadı var. Yetişməmiş, yaşıl banan lif baxımından daha zəngindir. Xüsusilə şəkər xəstələri üçün yaşıl banan daha faydalı hesab olunur. -a istinadən yaşıl bananın bilinməyən faydalarını təqdim edir:
Kimlərə portağal yemək olmaz? - MÜTƏXƏSSİS AÇIQLADI
Portağal son dərəcə sağlamdır, lakin bəzi insanlar bu meyvəni yeməməlidir. -a istinadən xəbər verir ki, endokrinoloq Elena Syuraşkinanın fikrincə, mədə və bağırsaq xəstəlikləri olan şəxslər portağal istehlak etməməlidir
Hamilə qadınların boyu niyə qısalır? – İZAH
Hamiləlik dövründə onurğanın əyriliklərinin artması səbəbindən qadının boyu kiçilir və bu, tamamilə təbii prosesdir. -a istinadən bildirir ki, bunu həkim-osteopat Dmitri Simkin açıqlayıb. Həkim prosesi belə izah edir:. "Qadını
Ayaq barmaqlarınız şişib göyərirsə ürəkdən şübhələnin
Ayaqları şişənlər, barmaqları qabarıb deformasiya olanlar, ayaq ucları soyuq və göyərmiş olanlar ürək-damar sistemindən şübhələnib müayinəyə getməlidir. medicinaya istinadla xəbər verir ki, britaniyalı terapist Con Kammin
Baş gicəllənməsinə bunlar səbəb olur
Baş gicəllənməsinə 83 müxtəlif vəziyyət səbəb ola bilər ki, bunların da əksəriyyəti qulaq xəstəlikləri ilə bağlıdır. Unikal-a istinadən xəbər verir ki, bu barədə rusiyalı otonevropatoloq Viktor Voronov deyib. Həkimin sözlərin
Kartofu mükəmməl qızartmaq üçün bunları bilmək lazımdır
Kartof hər evdə bişirilən yemək növlərindən biridir. Bu yemək həm çox asan, həm də çox dadlıdır. Hər kəs kartofu fərqli üsullarla qızardır. Bəs, kartofu necə mükəmməl şəkildə qızartmaq olar? . -a istinadən xəbər verir ki
Yağlı mətbəx dolabların parladacaq üsul
Mətbəxlərdəki dolabı yemək bişirərkən ən çox çirklənən yerlər sırasındadır. -a istinadən xəbər verir ki, yağ sıçramalarını təmizləmək gecikdirildikdə daha çətinləşə bilər. Mətbəx dolabını parıldadacaq üsulu izah edirik: