Bu meyvə virusun düşmənidir, mədənin isə
Əncir mədə və bağırsaq üçün tapıntı hesab olunur.
Milli.Az istinadən xəbər verir ki, əncirin qabığı həzm sistemindəki faydalı bakteriyalar üçün əla qida mənbəyidir. O, antiseptik xüsusiyyətlərə malikdir və zərərli mikroorqanizmləri, parazitləri, kifləri və toksinlərin təsirini azaldır.
Əncirin tumları birbaşa bağırsağa çataraq zərərli bakteriyalar, viruslar və göbələklərlə mübarizə aparır. Meyvənin içi isə bağırsaq divarını yumşaq şəkildə masaj edərək həzm sisteminin immunitetini gücləndirir.
Bu meyvəni mütəmadi istifadə etmək qarın ağrısı, köp, qəbizlik və iltihabların qarşısını almağa kömək edir. /Axşam.az
Milli.Az









Özbaşına atılan ağrıkəsicilər böyrəklərin "evini yıxır" - Açıqlama
Dərmansız yüksək təzyiqin qarşısını belə alın - Kardioloqdan məsləhət
Oğluma ata ola bilmədim' - Gülüstan Əliyeva
Bir dəfə ək, illərlə yığ – eyni kökdən dəfələrlə məhsul verir
Su, yaşıl çay və kefiri unudun - Ən sağlam içki bu imiş
Ozan Güven həbs olunacaq
Mehman məndən qat-qat aşağı adamdır' - Ələkbər
Türk aparıcının canlı yayımda halı pisləşdi
Qazaxıstanlı məşhur bloger hicabını açdı - FOTO
Hər bölümdən 4 milyon qazanacaq
Vüqar Muradov xəstəxanalıq oldu
Xaşdan daha təsirli şorba - Sümükləri beton kimi bərkidir
Gündə bir qaşıq yemək lazımdır - Bədəni cavanlaşdırır, xəstəliklərdən qoruyur
Bu virus 172 nəfərin həyatına son qoydu - Heyvanlardan yoluxur