Bu qidaları çiy halda yeməyin
Bəzi qidaları çiy halda yemək sağlamlığınız üçün təhlükəli ola bilər.
Milli.Az xəbər verir ki, onların bir çoxunun bişirilməyə ehtiyacı var.
Bu məhsullardan biri də sosiskadır. Çiy qidalarda olan təhlükəli listeria bakteriyası zəhərlənməyə səbəb ola və həzm sistemini poza bilər. Paxla da təhlükəlidir. Bu bitki həzm sistemini poza biləcək zəhərli maddələrdən ibarətdir.
Krivet və cücərmiş kartof (pestisid vurulduğundan) da çiy şəkildə zərərlidir. Uzun müddət saxlanıldıqda bakteriyalar əmələ gəlir. Bundan əlavə, mütəxəssislər göbələk, badam və bambuk çubuqlarını təhlükəli hesab edir. (publika.az)
Milli.Az /news.milli.az









Vətən haqqında bayatılar
Ehtiraslı öpüşmək üçün bunlara mütləq əməl edin
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Qaravəllilər
Arzuolunmaz hamiləlik
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Kənan İmirzalıoğlu deputat olmaq istəyir - İDDİA
"Avroviziya 2026"da 35 ölkə çıxış edəcək
Nadir hallarda qadınların başına gəlir, amma səbəb eynidir
Meray Keri illərdir birinciliyini qoruyur
İllərdir səhv bilinir - Eyni yerdə saxlayanda bir-birini çürüdən məhsullar
Bu qarışımı içsəniz, qışda heç xəstələnməyəcəksiniz